söndag 17 januari 2016

Sköna söndag

God dag

Ja, så var det söndag och man fyllde på med lite sand i 20 liters akvariet, blir intressant att se vad man får tag på.

När man tänker efter hur många DVD spelare man haft inklusive den man har befintlig är det inte mer eller mindre än fem. Första var en Akai med inbyggd ljudförstärkare andra var någon billig modell från Clas Ohlson tredje var nog Samsung recordern med inbyggd hårddisk och den är mycket bra. Förra sommaren åkte man och köpte en med mp3 omvandlare eller Windows media filer men den blev omedelbart överflödig så den såldes en man köpte på Ica visade sig vara mindre bra så den skänktes bort till någon ja den kostade 299kr och värre har man väl varit med om i förluster. Hur många filmer man skänkt bort kan man bara uppskatta vilket kan landa på 50-100 inklusive julklappar och presenter. Som konsument  kan man aldrig vara gnidig och ockra för då är risken att inte få bort vad man inte vill ha kvar! Man varken grämer sig eller ens tänker på tidigare års förluster nej man lever i nuet och det förflutna får mer än plats i de musikaliska valen.

Visst hade det varit trevligt ifall fiskar och sniglar, räkor och så levt och då hade man haft otalet vid det här laget men tyvärr är verkligheten en annan.

Väl mött! I ett arab och islamfritt Zoo.

1 kommentar:

  1. Såg två halvor av program om den numera avlidne David Bowie. Måste erkänna att perioden 1966-74 var den givande 1976 eller 77 och framåt var och är inget annat än ett enda tivoli av zyklontwist, karuseller, berg och dalbanor och allsorts snurrigheter. Han verkade vilja hinna vara så många som möjligt karaktärer men i drogernas värld kan det bara och slutar oftast med dödlig utgång. David lyckades undkomma total utbrändhet och därigenom också en för tidig död, inte alla förunnat men när det kom till 80 talets hits från 83 och framåt slog man av. Där gick gränsen för den intressanta och spektakulära profilen han utgjorde. Sista singeln låter och verkar ytterst vemodig och medvetenheten om den analkande döden. Man ska trots det lyssna på det han producerade efter 1974 framtill åtminstone 1980 främst för att skapa sig en helt egen uppfattning.

    SvaraRadera