söndag 29 maj 2016

Snus? Snarare skämt

Handlade tidigare idag och såg en skylt varvid man köpte dosan. Starkt? Nej, kronans smak och styrka, inget speciellt och allt annat än starkt. falsk och vilseledande reklam? Jo i absurd överkant! Faktiskt sämre än kronan vit när man jämför och i klass med fantastiska Taboca röd White extra strong kommer i n g e n sort alls. Endast idioter är de att inte bruka Taboca!

lördag 28 maj 2016

Det är ingen mening!

Ligger och lyssnar på gamla klassiker, Bitch Boys från 1980. Minns lite dåraktiga yttranden men så var det ju på den tiden. En idiotkusin som spelade upp något "oanständigt" och den som fick skulden för det? Jo idiotiskt nog undertecknad! Trots att man inte var skyldig utan en kusinjävel!!! Vad ska man med sån skit till!?!? Bitch Boys var och är kanonbra, kusiner och släkt är undvikna och dels avfärdade som de rötägg och drägg de visat sig vara. Saknar man dem? Jo, lika mycket som man saknar aska, avfall och sopor! Har aldrig haft har inte och kommer aldrig att ha någon som helst nytta av dem.

Så hade man avverkat det och kan ta fria steg till Bitch Boys bandets upphörande som antagligen kom med andra albumet. Det första hette passande nog "H-son productions" och samtliga medlemmar var med. På andra och sista albumet "continental" var Peter den enda ursprungsmedlemmen och musikstilen förändrad. Trots det fanns några bra låtar även om det var totalt förändrat stil och genremässigt, lutade mot pop och synt och det berodde mest troligt på Max som tog över bandet helt och hållet. Man hade tur som kom över "continental" på internet så att man kunde göra egen bedömning av det. Albumet "H-son productions" blev kopierad ifrån ett gammalt kassettband. Singlar har man funnit även dem på internet och det har varit intressant. Nu tog det nästan slut men slutligen kan nämnas att bandet, utan Max, återuppstod på 90 talet och har släppt någon CD med nyinspelningar av gamla klassiker och en och annan ny låt. Vad bandet gör idag och om det ens existerar har man ingen som helst aning om.

fredag 27 maj 2016

Härliga Ledighet del två!

Tog itu med något som tyvärr blivit väntande alltför länge, en bagatell på 140:an men krångligare på nuvarande. Sträckte fläktremmen på bilen och vips var och är tjutet borta och för en stund slocknade glödtrådsvakt men återkom kort därpå. Tog en tur till landsbygden eller blom paradiset och det såg skapligt ut sedan blev det inlämning till retur centrum samt köpte lite vackra glas prylar därefter bar det iväg hemåt och käka lunch. Fläktreglaget kan bli åter montering i helgen. Det vet man aldrig.

Märkligt att ekologiska produkter verkar vara mycket mer välgjord och kanske med större omsorg än traditionella produkter, åtminstone känns det så. Det gäller i många fall även rättvisemärkt eller Fairtrade som det rent allmänt heter det handlade man idag. Det är nog 18 år sedan man var inne på Fairtrade och då var det mer sällsynt än idag när många och de flesta butiker har dessa produkter. Det fanns inte i dem år 1998 och ett par år senare.

torsdag 26 maj 2016

Härliga Ledighet!

Åkte till stan i förmiddags. Handlade tobak för månaden åkte därefter till Lidl när man ändå var i stan och handlade en del livsmedel men fann inget egentligen intressant så det fick bli ett biltillbehör och en ljudbok, drog över den till laptop och media filer. För övrigt en härlig lugn dag stormen till trots. I morgon gäller något besök på hälsocentralen.

onsdag 25 maj 2016

KR TRAFIK FORTSÄTTER IDIOTI!!

Sitter på bussjävel hem och chaufför jävel kör värme i den satan!!! Betongskalle är de allihopa. Eller vakuum där luft går in i näsan och ut genom öronen!!! Fy fan!
Dagen förflöt bra och allt var okej men efter 17 kom ingen Ultra bussjävel!!!
När den fan dök upp 8 över 17 sa man att du är sen då svarade blatten "mycket trafik nu" jävligt konstigt att det är mycket trafik när blattar ska köra men inte när svenskar kör!? Det daltas med dessa som borde kulas i skallen vid minsta förseelse.
Nåja, nu är man hemma och är mätt och belåten. Sedan kan alla hålla käft.

lördag 21 maj 2016

Beställningar...

Har gjort några beställningar, dels hudvårdsartiklar men även för hälsan. Det är nödvändigt men ibland får man veta att somliga kemikalieprodukter ger upphov till de biverkningar man haft nu vet man ju det också och det är ju bra. Att statiner påverkar hjärnans kortminne och även muskler och gör värk värre än nödvändigt. Ja, vilka läkare som helst får uttrycka vilka lögner de vill till förmån för avfallsindustrin Dvs läkemedelsindustrin. Många är de att ha avlidit p.g.a. läkemedel de blivit lurade av läkare att ta och många blir mycket sämre p.g.a. alla dessa kemikalieavfallsprodukter!

kit organzapåse, Duscholja, Hårschampo, Kolloidalt Silver, Silversalva & lotion, Glukomax glukosamin, Linnex Värmekräm och EMS-salva. Ja, duscholja och hårschampo liksom Kolloidalt Silver har man beställt och konsumerat tidigare så det är väl känt för positiva upplevelser och resultat medan det ska bli intressant att se vad organzapåsen innehåller samt ifall värmekrämen är liknande trafuril som man använde som barn och även vad och hur EMS salvan fungerar och OM den funkar vilket blir ytterst bra då man upplever problem med hälsan och värken i kroppsdelar och muskler.

söndag 15 maj 2016

Akvarium filmtajm

Två filmklipp. Batteridriven backup bubbelpump. Endast snigel och snigel, fisk och grodakvarium. För närvarande råder ingen bra miljö i grodakvariet. Orsaken är okänd men man finner säkert vad det kan röra sig om och det kanske är temporärt, det brukar förefalla vara så till och från. Man gör vad man kan för förbättringar och för det mesta lyckas det.

Arbetsrelaterat klipp och bild

Arbetsrelaterat filmklipp och bild (för mobil) dock inte på arbetsplatsen.

Ja, Det var ju väntat som oväntat men det finns all anledning att göra det. En chef slutade i måndags på arbetsplatsen och ingen anade eller fattade något alls. Visst har man förstått själv och nyfikna som själva inte är berörda får gissa anledningar bäst de vill de skall aldrig få veta vad man själv vet he he he. Sedan spelar det ingen roll då det var någon som ändå sällan syntes till och felade mest troligt p.g.a. stress och ännu mera press. Man har ingen som helst relation till någon på Avfall AB och det hela dog ut helt med dåren som olyckligt tillsattes 2008 och därefter har de mest misslyckade individer kommit och gått som chefer av olika grad.

Enda orsaken man överhuvudtaget är kvar efter 20år är naturligtvis för den lilla gruslönen som ger en frihet, tak över huvudet, betalar övriga räkningar (utom ett) samt en bit mat och i bästa fall en gnutta nöje. Misstänker dock att elaka idioter vill en klart illa och därmed skulle lönen bli sänkt om så är fallet blir det omedelbar uppsägning och vidare "reklam" för dårhuset i all utsträckning man förmår! Det gjordes tidigare för att uppmärksamma oordning och missförhållanden i arbetspolitiken och det fick konsekvenser men det får en bra lösning så småningom. Allt löser sig inte av sig självt utan genom påverkan. Må det bli bästa möjliga.

lördag 14 maj 2016

Ibland är det vemodigt...kanske

Nja inte direkt men motstånd i vardagen. När det ställs mot personer med lösningar blir det ibland blixtrande. Betongskallar gör sig bäst frånvarande! Då ställer de minst dumma frågor och ställer till minsta möjliga problem. Tyvärr tvingas man ha med två sådana i jobbet och det tär på tålamod och humör.

Nog om det. Fick veckans nummer av Nya Tider och det var skapligt intressant, när man även tar del av fria tider och avpixlat får man en bild av skillnaden på södra och norra Sverige eller landet Zoo som man själv kallar det. Det poppar lite i kastrullen  (politiken) men alldeles för lite då det bästa hade varit att störta regering samt totalförbjuda skit media att uttrycka eller påverka i någon riktning alls! Delar av svenska folket sover sig genom livet och går inte i strid för sitt land därmed är allt förlorat och de har tillsammans med en kollisionsregering  (nej inte koalition!) skänkt bort fosterlandet till ohyra och lägre parasit arter! Alla som byggt upp landet vänder sig i gravar och urnor för varje felsteg som görs och tas.

Laddade ner nya applikationer till kontant Androiden som komplement för framtida bruk kanske? Vem vet. De är inte aktiverade ännu då man inte har mer än ett konto.

onsdag 11 maj 2016

KR Trafik = förbannade skit!!!

Satans bussjävel 20 minuter försenad!!! Löneavdrag 3 månader per minut. Ej godkänd orsak problem med dörr då byter man buss!!! Svårare än så är det inte. Klantjävel.

tisdag 10 maj 2016

Vilken vecka...hittills

Igår upptäckte man att vattentrycket i kranar på jobbet avtog. Intet information delgavs men man fick veta att ett ledningsrör gått sönder. Det blev att lämna allt till imorse och man fick organisera allt vilket man gjorde så när man lämnade jobbet ikväll var allt normalt.

Måste bara lägga in bilder på charmtrollen.

söndag 8 maj 2016

Vad som inte hinns nu görs sen

Förra fredagen fick man senaste numret av månadstidningen den innehöll en del intressanta artiklar men att följa trender har man aldrig gjort så att byta den bästa Tassimo tillbaka till espresso bryggaren och/eller den gamla avställda kaffebryggaren GÖR man aldrig. Enda möjligheten skulle bli en återgång ifall a l l a kapslar sluttillverkades så att den blev värdelös möjligen. Fick i veckan senaste numret av veckotidningen vilken börjar kännas aningen tunn i innehållet men ibland träffar de rätt och mer sällan är numrena fulla av intressanta artiklar. Tider förändras och man själv med tiderna. På 1980 eller 90 talet kom en del plåtmärken eller pins som de fåniga kallar dem och det fanns rätt humoristiska texter som den nedan. Den med fågeln fann man någonstans för bra många år sedan och tog reda på den. Vad den betyder eller symboliserar har man ingen som helst aning om. När man tog ångtvätten i bruk igår gick man genom bruksanvisningen jämte produkten och tur var ju det då man upptäckte en del man inte hade ifall man inte haft anvisningen vilket man oftast förr gjorde.

När det kommer till oljebytaren kommer man att först pumpa ren olja från en dunk till en annan så att man kan säkerställa att produkten funkar som den ska, om man inte missminner så gjordes aldrig det med den man köpte på 90 talet.

Väl mött! I vårens tecken.

fredag 6 maj 2016

Veckan över nu vankas helg

Äntligen slut på veckan och man kan inleda helgen. Ska bli intressant att se hur ångtvätten funkar och hinna städa lite hemma då veckorna inte gör sig aktuella. Kan ju bli rätt chysst månad trots allt. Lönen som sporrar en att jobba enligt behov.

tisdag 3 maj 2016

Vecka i hetta

Kände redan igår att det är värmebölja när man åkte i bilen in till stan. Fick tag på det man var ute efter och lite till. En ångtvätt för kommande bruk, en oljebytarpump elektrisk som kan underlätta oljebyte vilket inte är gjort sedan 2010 och det är ju ett tag sen. Även om nog inte kört många mil kan det ju vara nyttigt att göra oljebyte framåt sommaren. Fick även tag på en flexibel trädgårdsslang, vad man riktigt ska med den till men den kan vara bra att ha.

Idag har det varit väl varmt för jobb och i bussen hem fanns ingen konditionering och det var allt annat än skönt. Tack och lov! Är man hemma nu och kan kyla av och kyla ner något. Blir intressant att se närmare helgen hur ångtvätten funkar.

söndag 1 maj 2016

Söndag 1:a maj 2016

Vaknar som vanligt i ottan och ger fiskarna lite flagor och våfflor, grodorna och tetrorna får Artemia, röda myggisar och flagor. Äter frukost med gott kaffe. Ja, knepiga prylar för blodsocker koll men sån tur att man köpte småaskarna en passar utmärkt som pillerburk medan den andra har man öronpropparna i helt unikt!

Vita kapslar är D vitamin, gula mot artros, de ovala mot värk och anti inflammatoriska. På veckorna innehåller den även diabetes medicin. Endast den sistnämnda tas 7 dagar i veckan D vitamin på veckodagarna och gula och ovala endast vid yttersta nödfall.

Idag går somliga ut i demonstrationståg och dasspappret informerade att nazister brukar demonstrera i dalarna, stackars dalarna! En österikisk förrädarkrymplings ideologi på 1930 och 40 talet. Vilka varböldar och neandertalare! 2016 kan aldrig nationalsocialism vara annat än död, begraven och förintad. Det har och kommer alltid diskuteras men det är aldrig en lösning för det borde de allra flesta ha lärt sig! Men tydligen inte...