söndag 29 maj 2016

Snus? Snarare skämt

Handlade tidigare idag och såg en skylt varvid man köpte dosan. Starkt? Nej, kronans smak och styrka, inget speciellt och allt annat än starkt. falsk och vilseledande reklam? Jo i absurd överkant! Faktiskt sämre än kronan vit när man jämför och i klass med fantastiska Taboca röd White extra strong kommer i n g e n sort alls. Endast idioter är de att inte bruka Taboca!

2 kommentarer:

  1. Fynf för negerbajs. Vita är bäst i alla test och på fest! Hets mot folkgrupp är bara kapitalistiskt avfallssnack!!! Bränn och kremera mera speciellt landet Zoo's lagbok och kohornbarnen. Alla lagar paragrafer och tjafs ska automatiskt gynna etniska svenskar annars måste krig mot regeringen och idiot allians föras så att vi räddar välfärden och fosterlandet.

    SvaraRadera
  2. Helvete vad tråkigt det måste vara att vara idiot! "vi har musiken ni har minnena" en från grunden skitkanal som blandar ihop och gör bort sig med idiotreklam och ännu mer gödsel i högtalarna än någonsin nödvändigt! Variation är för dem ett vilt främmande uttryck. Mala på bara det är hits från 60, 70 och 80 talet enligt listorna vi hittade för själva är vi lika dryga som djupfryst kola, alltid är det väl någon stackars liten vilse pjasare som lyssnar.

    SvaraRadera