fredag 6 maj 2016

Veckan över nu vankas helg

Äntligen slut på veckan och man kan inleda helgen. Ska bli intressant att se hur ångtvätten funkar och hinna städa lite hemma då veckorna inte gör sig aktuella. Kan ju bli rätt chysst månad trots allt. Lönen som sporrar en att jobba enligt behov.

2 kommentarer:

  1. Jodå nog funkar ångtvätten när man testade den i morse. Ser ut som en kaffekanna och ångan gör gott där det är möjligt. Har väl inte provat alla medföljande munstycken men de man provat funkar utmärkt och med tanke på priset kan man ju inte begära mer. Rensade bra i slasken och på spisen samt golvet och så ska bli intressant att se hur bra det rengör bilens fälgar till vinterdäcken och därefter kan det bli aktuellt med badrummet som handfatet och toastolen. Oljebytaren blir ett kapitel när man köpt filter och olja att byta med. Nu är det hög tid att laga någon mat antagligen.

    SvaraRadera
  2. Kasta ut kommunisterna ur alla former av politik!!! Apropå Statoils ändrade namn finns eller fanns ju namnet historiskt antar att det var Gevalia och burken cirkel kaffe! Visst så de behöver ju bara lägga till affe till flaggorna så har de det problemet löst! Och vad kan locka kvinnor bättre än kaffe!? Väldigt lite... Ha ha ha 😆

    SvaraRadera