söndag 1 maj 2016

Söndag 1:a maj 2016

Vaknar som vanligt i ottan och ger fiskarna lite flagor och våfflor, grodorna och tetrorna får Artemia, röda myggisar och flagor. Äter frukost med gott kaffe. Ja, knepiga prylar för blodsocker koll men sån tur att man köpte småaskarna en passar utmärkt som pillerburk medan den andra har man öronpropparna i helt unikt!

Vita kapslar är D vitamin, gula mot artros, de ovala mot värk och anti inflammatoriska. På veckorna innehåller den även diabetes medicin. Endast den sistnämnda tas 7 dagar i veckan D vitamin på veckodagarna och gula och ovala endast vid yttersta nödfall.

Idag går somliga ut i demonstrationståg och dasspappret informerade att nazister brukar demonstrera i dalarna, stackars dalarna! En österikisk förrädarkrymplings ideologi på 1930 och 40 talet. Vilka varböldar och neandertalare! 2016 kan aldrig nationalsocialism vara annat än död, begraven och förintad. Det har och kommer alltid diskuteras men det är aldrig en lösning för det borde de allra flesta ha lärt sig! Men tydligen inte...

2 kommentarer:

  1. De "nya" grodorna är små, cirka 1cm kroppslängd kanske 2,5cm med bakbenen. Tittade med förstoringsglas som man alltid gör för att studera närmare och då fick man se en av de nya och både utseende men även göra "#2" och det är väl det som betecknas som kloak i boken om Afrikansk dvärgklogroda. De ser exakt likadana ut som de förmodligen vuxna i form och utseende. De sprattlar likadant som de andra tre gjorde i början när de dök ner efter en luftsug. Fem stycken är det nu och det är utmärkt men gärna att få tag på en till liten så är målet nått. Tetror och sniglar tycks trivas och allt är som det ska.

    Läste om berusade, bråk och omhändertagna. Ja, det var nog 18 år sedan man var onykter på valborg och 12 år sedan man nästan upphörde dricka alkoholdrycker. Sen man ådrog sig diabetes typ 2 blir man inte yr i knoppen alkoholen tycks bara rusa runt i kroppen utan att nå knoppen och - det i sig är ju toppen! 😆

    SvaraRadera
  2. Såg potatishandlaren i söndags och den var bra kanske lite förutsägbar men allt behöver inte vara komplext. Fick tag på ångtvätt, Oljebytare elektrisk och en flexibel trädgårdsslang. Ska bli intressant att se hur de funkar till helgen.

    SvaraRadera