fredag 29 april 2016

Äntligen helg!

God afton!

Fredagskväll och en skön helg framför en. Köpte som sagt en Molin box med nio filmer fyra tidigare sedda fyra kvar då man såg Zoombie i tisdags. Härligt när de är inspelade på 70 eller 80 talet det ger en sån underbar tillbaka blick. Ska bli intressant att se Robin Williams i sista filmen han medverkade i.
Hum-um på återseende.

Uppdatering:

Då hade man sett "Ivar Kreuger" och den var väldigt bra, har inte läst boken men det verkar vara det närmaste sanningen om hans död i alla fall. Bra skådespelare och bra regi, underhållande. Ingvar Hirdwall verkar ha en roll i varje Molin filmatisering och det är inte alls märkligt med tanke på den fenomenala insats han alltid gjort! OM Ivar Kreuger valt att följa Tuula hur hade Sverige och övriga omvärlden sett ut månne? Det finns det säkert någon som räknat ut.
Slutet gott och förutom Molin boxen och Boulevard kunde man inte låta bli att köpa filmen om Cornelis. Kan bli underhållande framöver.

Uppdatering:

Cornelis var schyst där begynnelsen som barn i Belgien vidare till Sverige och därefter vanligt jobb innan trubadurlivet. Privatlivet varvas med framträdanden och det var hyfsade 97 minuter och allt möjligt som kantade hans liv som skandaler men även där han räddades från branden han själv orsakat. Ja, biografier är alltid intressanta även om tolkningar kan vara märkliga ibland.

2 kommentarer:

  1. Härligt med sovmorgon det hade man inte förra helgen. Däremot var man ledig måndag och tisdag som en del i avtalet. Måndagen kom ett snöslask som var allt annat än önskvärt men på tisdagen åkte man och handlade vad man behövde och lite därtill. Onsdag var lugn medan torsdagen blev mer jobbig och fredagen gick i lugnets tecken. Känns konstigt med kortvecka men det löser sig och idag kan det bli byte av vatten i akvarium två och definitivt skifte av batterier i nöd bubbelpumpen! Sedan får man se om man ser någon eller några filmer. Ja, i morgon går somliga med plakat men för vilka? När det finns en regering med stöd av lämmeltåget som ser till att för all framtid skuldsätta landets innevånare men sätter stopp för rättigheter och trygghet och istället gynnar folkvandringen och i synnerhet lyxmigranterna som våldtar, misshandlar och mördar många! Kapitalet styr allt och statsministern svamlar likt en nyfödd baby utan terror partiets stöd. Tragiskt för de arbetslösa, utförsäkrade, utbrända och pensionärer som tvingas leva under existens minimum och inte ens det. Landet zoo's ekvation går aldrig ihop på flera hundra år pga idioter som röstat fram katastrofen.

    SvaraRadera
  2. Det återstår att se när ersättning för påskhelgen blir ja lördag och söndag men inget övrigt. Antagligen har arbetsgivaren speciella utbetalningsdatum så eventuell förändring kanske blir med maj ersättningen, åtminstone kan man hoppas det. Bytte cirka 30 liter i balja två och tetror och sniglar verkar nöjda grodorna syns däremot inte till för närvarande. Ska bli intressant att se ifall man får tag på det man är ute efter på måndag. Helst hade man fått tag på vad man inte fick tag på tidigare pga att den produkten var slutsåld. Som tur är brukar erbjudanden återkomma så man får väl se.

    SvaraRadera