lördag 23 april 2016

Jobb kanske sista?

Kom hem för cirka 1,5 timmar sedan efter en av två arbetsdagar. Kan bli sista helg man jobbar om de ska sno en på påskhelgen. Det är som det är men aldrig som det ska!

Människor utan minne är som stenar. De som icke lära skall huvud rulla. Det är bortkastat att slösa tid på de som misslyckas konsekvent! Låt dessa gå i de dödas led de lever av naturen inte många dagar, veckor, månader, år. Är huvud tomt finns ingen mening att fortsätta.

Med sista årens frekventa turbulens kunde man fråga sig om dagens politiker bortsett från några få är födda i farstun och uppvuxna i jordkällare frågan är tyvärr redan besvarad. Egentligen efter 1986 års statsminister har det gått utför men mellan 2006-2014 har det varit lodrätt kamikaze för att krascha så djupt genom marken som möjligt gick 2014 påbörjades avgrundsutgrävningar och snart är de genom i öknen. Sand är väl också guld enligt statsministern och dess bihang.

2 kommentarer:

  1. Så hade man gjort två dagar och fått två fridagar (men det vet man aldrig säkert). Trist att det bara är sopor på TV men aldrig lika motbjudande avfall som regeringen 2014- idag! Ja ingen statlig kanal ses någonsin för där visas bara lögner, hyckleri och totala mörkläggningar. Tack och lov! kan man välja andra kanaler men just dessa visar för närvarande skräp. Måndag och tisdag kan för första gången på länge bli trevlig. Åtminstone kan man alltid hoppas sedan är det 3 dagar jobb...igen.

    SvaraRadera
  2. Måndag ställde väderhelvetet in turen till schtan ja det är lika med hjärnverksamhet hos statsministern som sensationellt nog föddes u t a n hjärna! Får c ifall det blir av senare idag då snöhelvetet ligger kvar som sopor och avfall på vägar och gator i sämsta fall får man skaffa det man ska på annat sätt.

    Allt som händer och sker nu politiskt visste man det var bara en tidsfråga innan bekräftelsen skulle komma och...det gjorde den och bort med vänster, höger, liberaler, center, kd, muslimpartiet så kanske det dyker upp ett stöd till SD samt mycket fler och mer så kan landet zoo's politik, lagar, regler och helhet reformeras till Svenskt igen. Det blir bäst så.

    SvaraRadera