fredag 1 april 2016

Första dagen tungt

God afton!

Första dagen i arbetet och kroppen värker  mest pga muskler som inte använts när man varit sjuk och hemma. Var tvungen att handla medicin så man fick ta senare bussen...vad göra i helgen? Ta det lugnt och vila upp för kommande vecka.

Uppdatering

Stel som ett kassaskåp stapplade man av bussen och gick långsamt hemåt. I morgon fyller någon år och man är sannolikt den ende med två presenter men det är det minsta man kan ge en sådan ärofull person! Ojämnt detta år jämnt nästa men det finns en avsikt med det man giver.

2 kommentarer:

  1. Tyvärr var det fler än en själv som uppvaktade så man hamnade i skymundan och det var lika bra då man inte trivs det minsta med folksamlingar oavsett offentliga eller privata. Sen man flyttade från mor för snart 20år sedan har man upplevt frihet och gruvar inför minsta sammanträffande. Det har sina naturliga förklaringar och stannar.

    SvaraRadera
  2. Det kommer att ta tid att plöja igenom boxen Worldwar II collection. Orsaken är bristen i textning, som bara blir fler och fler. Nu är det text som saknas och stavfel samt översättning direkt från engelska till svenska! Antagligen fick översättare foten från alla kommande jobb eller så granskades aldrig textningen i denna box.

    Även om BBC gjort en bra samling sabbar tyvärr texten helhetsintrycket och dåraktig direktöversättning förvirrar alltsammans. Det känns som att översättaren förstört innehållet.
    Nåja, se skiten kan man alltid men knappast rekommendera den!

    SvaraRadera