fredag 8 april 2016

Typiska nerköp...

God morgon!

Fredag och en förhoppningsvis skön dag att vara ledig på. Ja, sjuk men fri från skiten på dårhuset. En absolut välsignelse även om man är allt annat än fri för övrigt.

Det är sjukt fel att tobakshandlare inte har smakprover så att man slapp köpa ner sig i avfall som är direkt motbjudande och med ytterst nöd kan användas. Många är sorterna man provat många har man konsumerat och brukat så någon nybörjare är man inte med cirka 33 års erfarenhet av sorter varav många kommit och gått. Karlskrona är en av dem. Förstår inte hur man kan ta fram sorterna på bilden. Den vitröda är överdoserad mentol likt man dränkt innehållet i Vademecum kunde ha varit bra mot förkylning men det känns som att man blir omtöcknad av den. Sorten till vänster är bra som original men motbjudande i enbärsarom. Lakrits är oftast bra likaså bergamott och citrus. Hallon och whisky blir för sött och kladdigt och naturligtvis är smaken olika bara så trist att den bästa Taboca ska de sluta tillverka, dårars påfund!

Snålskitar som ska snåla på snus kan lika väl sluta bruka det! Vi andra som betalar vad det kostar borde få behålla sorterna vi gillar men i den dolda diktatur landet Zoo ( fd Sverige) tyvärr befinner sig i tvingas vi snart ut i krig för att få behålla nödvändiga livsmedel. Fy ballah! Skabbregering.

2 kommentarer:

  1. Tredje bild är en dekal som sitter på ett fordon ståendes på en butiks parkering. Det man inte ser är den röda texten i dess helhet står det: This is what a feminist car looks like. Avsikten känner man inte till och varför den står som stått där i i stort sett hela vintern men samhället tycks bry sig noll och kanske är samhället så enligt de som ställer av sina fordon på diverse offentliga parkeringsplatser: bilskrot för skrotfärdiga bilar eller så ser de samhället som avfallstipp? Vem vet...

    SvaraRadera
  2. Märkligt hur människor beter sig. Det verkar som att somliga inbillar sig att man kan göra hur som helst, i ett bevakningsland! Där det finns totalt lögnaktiga svin som bara väntar på rätt tillfälle att sätta dit någon, även sin egen släkt t.o.m. sitt eget blod (barn). Man har helt slutat att förvånas över allt man läser men ibland kan man inte låta bli att dra på leendet och tänka något.

    Bytte vatten i grodakvariet idag. Det var nog nödvändigt då det var ett bra tag sen det gjordes. Lite KS blev det förutom Aquasafe sedan blir det lite havssaltlösning vilket det även blir till de andra baljorna. Ska nog ut och hämta paketet senare. Skönt att ha en blogg som nästan ingen besöker för då slipper man eventuella kommentarer och kan istället lägga till egna reflektioner och komplement. Det är inte bara bra utan jättebäst.

    SvaraRadera