söndag 17 april 2016

Akvarium ett

Ibland finner man det man glömt som växtnäring till akvarieväxter ja, fyra tabletter fanns kvar så akvarium ett fick dela på en. Huruvida de gått ut vet man inte när det inte fanns något som helst datum på förpackningen. Innehåller järn och viktigaste spårämnen till gynnande av växterna. Får se under dagen om man stoppar ner i akvarium två men akvarium tre får vänta tills man kan köpa mer sand att plantera växterna i. För närvarande är där cirka 0,5-1 centimeter sand och det är för lite för plantering. Annars verkar det mesta fungera och man rensar ut Malaysiska sandsniglar från trean till fyran där de får "sällskap" av Anentome Helena och det verkar gå bra även om de sistnämnda äter sniglar verkar stora volymer relativt skyddade eller så klarar sistnämnda inte kalasa Malaysiska sandsniglar? Det vet man aldrig.

Man är aningen ledbruten idag sedan däckskiftet igår kväll men aldrig i närheten av vad man blir av jobbet. Skönt att ha det gjort så kan man rulla en del i sommar, i den utsträckning ekonomin tillåter, och vem vet kanske man har råd på semestern att fylla upp till full tank. Det hade varit gynnsamt.

2 kommentarer:

  1. Dårarnas paradis ger inte upp att försöka driva en till sämre humör men så skall det svida länge och hårt för det kommer det att göra!

    Så var ett drägg ute ur regering i avfallet Stockholm då fattas bara övriga!

    SvaraRadera
  2. Härliga tider strålande tider i kärnkraftverken. Vilken överraskning! Kollade internetbanken och inkommande blev bra mer än uppskattat och förväntat. Det lönar sig att göra ansträngningar. Hade man inte varit sjuk i två perioder samma månad hade det säkert varit några tusenlappar mer men som det blev nu är bra nog. Blir att sätta undan medel för framtida behov och ledig två dagar nästa vecka så löser man annat. Framöver kan man gå ut kanske två helger per månad och göra sig en smärre slant...vem vet.

    Grod och fiskfoder står på inköpslistan då detta snart sinat i förpackningarna. Bränsle med mera till bilen och tobak naturligtvis. Ching a ling pling plong ting bara man inte blir ding 😊☆♡.

    SvaraRadera