lördag 16 april 2016

Funderingar...

God morgon!

Man finner det märkligt att så otroliga volymer beter sig likt psykiskt störda och medfött mindre bemedlade. När man framfört ett fordon på nästan 1000kg genom en stads gator och motorvägar och haft körkort i nästan 28 år anses så inkapabel att man skulle behöva ha "upplärning" på en simpel Skurmaskin i en futtig butik! Funderar starkt på att stämma dessa gravt störda så att de på något sätt fick en permanent näsbränna men tyvärr hjälper aldrig något när allt kommer omkring.

Fanns medmänniskor annat än som parasiter och ohyra hade man kunnat gå väldigt långt med stämningar och skadeståndskrav men i tider som dessa och den bittra verkligheten är det bara att bita ihop och hoppas att askan fälls på mesta möjliga punkter. Man får åtnjuta all frihet man förmår och t.o.m när man är sjuk får man omvandla den tiden som det bästa när man slipper allt från avfall AB! 20 år av slit och 5,5 års elände av dessa 20 år gör att man värdesätter varje ledig sekund högre än diamanter och guld!

Nog om tråkigheter. Idag kan det bli att skifta sulor på bilen. Oavsett kommande väderlek är det nödvändigt, för att slippa böter av blåljus svinen men också att nästa helg kunna ta sig till och från skiten som inte ger något men man tvingats att utföra! I värsta fall får man väl starta i tid så att man kan köra i lägre hastighet och komma fram och tillbaka. Helst hade man fått uppsägning så att man slapp åka till skiten över huvudtaget. Men tyvärr i dessa absurda tider av räkningar och utgifter tvingas man hålla fast vid avfall för att få dessa usla små kronor som betalar hyran och de andra blodsugarna.

Det är som det är men aldrig som det ska! Även om man sålde en del av värde är det alltid snyltare som skulle försöka göra vinst på det. Så det är uteslutet.

1 kommentar:

  1. Däckskiftet mellan 18-18:50 något man alltid gruvar sig för men det är för att det för några år sedan var mer jobb med det än nu. Hjälpen består av en domkraft som klarar 2,5 ton, en elektrisk mutterdragare och bra pallbockar förebyggande risker och vips halverade det tiden och krångel. Brister står arbetsgivarsidan frekvent för men den slipper man Tack och lov! När viktigare uppgifter ska genomföras på hemmaplan annars hade katastrof varit ett evigt faktum tyvärr!

    SvaraRadera