tisdag 5 april 2016

Varför?

God dag!

Rubriken ställer frågan och frågorna. Varför hävdar dårar att vi lever i demokrati när allt är kopierat från sjuk diktatur? Hur kunde sk medmänniskor bli motsägande avskum att rösta fram en kommunistregering? Hur kommer det sig att del av gravt störda fick rösträtt och röstade fram en grotesk sverige fientlig fd statsminister? Varför togs dödsstraff bort och inte fick vara kvar med inriktning på myndigheter, makthavare och övrigt slödder? Frågorna är för många för att få plats här men är en ringa del av alla. Det finns ingen lösning på problem som hopar sig idag när det inte finns någon eller några som kan ta sig an dem.

Kompetens är ett nästan substanslöst uttryck när ingen åtar sig någon regelrätt åtgärd. Gäller det däremot svindel, trolöshet, bedrägerier, rån och korruption som hyckleri finns åtskilliga volymer som gärna åtar sig uppgifterna så länge profiten flyter likt kapslade bollar på ett jättelikt världshav. Mer kräver multipelt mer. Mord och skadliggörande blir vardag smat i kampen om överlevnad.

Mer kommer...

1 kommentar:

  1. Frågor som bortförklaras, negligeras och hycklas förbi. Nog om det. Nu har man sett 10 skivor dokumentär och fått klarhet, uppfattning hur det gick till och må Josef Stalin och hela forna bolsjeviksläktet i kommunistdiktaturen plågas i döden för all framtid till tids ände! Alla var emot Hitler utom Stalin och ryssarna. De hjälpte Hitler och nazisterna men Hitler förrådde Stalin och tyskarna invaderade Moskva. Då förändrades Stalins förtroende och Hitler blev Usa:s, Storbritanniens, Polens och Rysslands fiende. Faktum var dock att Stalin såg till att mörda över 70 miljoner av sitt eget folk, flera 1000 polska officerare och slutligen gamla trogna vänner! Man hoppas att övriga omvärlden sett den sammanställning BBC producerat och antagligen har så gjorts. Idag är det sannolikt ingen som har det minsta förtroende för Vladimir Putins land. Ett ordspråk lyder: det hämmar sig i framtiden vad som sagts och gjorts i historien. Nej dags att göra annat. Sova.

    SvaraRadera