torsdag 7 april 2016

Sol ute sol inne...

God morgon!

Torsdag och en solig skön dag. På avfall AB märks det aldrig då där alltid är lika grått och dåraktigt sjukt. Man har försökt varva boxen dokumentär med boxen humor och det måste väl erkännas att det är av högsta och viktigaste prioritering när man sett 12 av 13 skivor och fått bästa möjliga insikt hur allt var men det skiljer sig helt från hur det har blivit åtminstone i landet Zoo. Att de flesta länder slåss emot historien att inte göra samma misstag som gjorts men så har vi tyvärr de som föddes i farstun som aldrig hört eller lärt om Europas historia och de vill invadera, massakrera och tillintetgöra landets befolkning, tömma det på kapital och göra om det till öken sand. De blåsta kallar det terrorism men vad det egentligen är heter det total sabotage och evig död.

Nåja, solen värmer varmt och behagligt och snart är det vår och sommar men inget blir någonsin så som förr.

2 kommentarer:

  1. Självklart blir det drygt att se så mycket dokumentär på relativt kort tid. Man har haft uppehåll från BBT boxen och sett en hel del annat även om en TV kanal visar BBT så ser man inte alltid alla avsnitt. Det gjorde man innan man skaffade boxen säsong 1-7.

    Inget är dock lika drygt som regering, statsminister och alliansen. Ja avfall AB isf.

    SvaraRadera
  2. Apropå Tv och film. För 25 år sedan skaffade man Filmnet vilket var intresse för film och TV1000 följde man hyrde filmer och det var intressant. Vad man kände var att film tog över ekonomiskt och man hade inte råd med det intresset. Musik var, är och förblir livet. Förutom att film serverar så blir man slö av att titta på film. DVD blev lösningen då kan man se när man vill, med hårddisken spelar man in vad man vill. Man får tid över till annat och det är bra. Tyvärr fanns nyfikenhet och intresse för datorn och det har varit några stationära 4-5 stycken, senare en laptop och mobiltelefoner samt androider. Instrument? Jo, basgitarr, elgitarr, trummaskin, dragspel, munspel mm. Samt slutligen en 4 kanals digital inspelningsenhet. Nog om det. När allt stämmer blir det inköp av keyboards, syntetiska slagverk, mera instrument så att man kan fortsätta komponera och göra det roligaste som finns spela in egna låtar!

    SvaraRadera