onsdag 6 april 2016

Nya Drycker

God dag!

När man är törstig är det bra att ha något att släcka den med, speciellt när man jobbar hårt eller jobbat hårt. Fann en dryck utan kolsyra som är underbart god, givande och bland det mest naturliga man druckit på länge. Det är flaskorna med röda korkar och innehållet färglöst men i jordgubbssmak. Burken däremot såg okej ut men innehållet smakade någon blandning av päron och jäst tvi vale! Man får väl se det så att hade man inte provat hade man knappast vetat. Volvic är lika utmärkt bäst som bilen man har - OCH DET ÄR JÄTTEBÄST!

Tröttsamt och tröstlöst är man hemma igen för ryggeländet men även leder och muskler som inte är i den ordning det ska vara. Tur är att man inte är bosatt i närheten av jobbet då hade det känts tyngre mentalt för huvudet är det inget fel på det är kroppen som krånglar och någon stålkonstruktur är inte den.

Uppdatering:

Klart man måste ha ett mål mat efter arbetet! Därav kvittot på superskrovmål och det satt bra för sedan blev det hem och sova någon stund för senare påskaftonsmiddag. Jo, det tar på koncentrationssinnena att vara på helspänn när man kör en maskin i en butik. Foldern medföljde boxen Worldwar II collection vol.2 och man fann en del som man aldrig vet ifall man kommer över någonstans. Det känns lite irriterande. Annars är det mesta som det ska utom med kroppen.

Må dä! Som klabbarparn i Åsa-Nisse brukade säga.

1 kommentar:

  1. Ska bli intressant att se jämnt ut eller katastrof i slutet av april. Hoppas det första men bör inte bli andra. Drygt mentalt med ryggskott eller vad det nu är. Märkligt hur mycket skit som ringer och man tvingas spärra numren. Telefonförsäljare och annat otyg, allt de erbjuder är sopor och skit man inte vill veta av. Funderar på att byta fack då det ändå inte finns representant på arbetsplatsen. Beroende på kostnadsskillnad avgift mm. Man spyr nästan varje morgon pga jobbets uppgifter. Känns aldrig när man är ledig. Vem vet vad.

    SvaraRadera