lördag 9 april 2016

Akvarium två

God afton!

Eller nåt liknande. Idag bytte man vatten i akvarium två. En av grodorna var svullen runt ena sidan av magen vilket man upptäckte igår den ville främst ligga vid ytan och det är knappast normalt. När det är så idiotiskt fattigt med fullständig information om dessa krabater blev det som det blev - den dog! Gav grodorna Tubifex i torsdags som omväxling och just den grodan kan ha ätit mera av dem än de andra tre eller så var det en hona som var gravid men när information är så uselt knapphändig i bok som på internet så fann man ingen annan utväg än dumpa den. Satans uslingar som inte kan skriva om just det man råkade ut för!!!

Nåja, då blir det röda mygglarver i fortsättningen och Artemia och man får hoppas att de andra överlever. Akvariet blev klart och fint och samtliga övriga fiskar, grodor och sniglar tycks ha överlevt. Slutet gott trots en förlust men det finns säkert någon att ersätta med.

Hux flux när det sux.

1 kommentar:

  1. Hycklare, lögnare, mörkläggare, vänsterextremister och korrupta journalister(?) måste ju få ha sina möten också vilket de haft men hade det funnits demokrati i dess sanna namn hade alternativ media vunnit alla tänkbara priser som utmärkelser. Tyvärr blir nog aldrig så fallet. Lögnare har alltid funnits i alla tider liksom mörkläggare och de sanna uppgifterna har avslöjats utan dess kännedom. Så är och så förblir.

    SvaraRadera