torsdag 31 mars 2016

?

God morgon!

Svårt det där med att sätta en lämplig rubrik eller titel innan man hunnit skriva något alls. Nu har man använt solar laddaren ett par dagar och enligt beskrivningen tar laddning manuellt 4-6 timmar laddar man genom solljuset tar det 20-40 timmar beroende på mängden sol. Enheten får inte utsättas för mer än +45 grader. Så någon fantastisk pryl är det inte frågan om utan snarare ett komplement till ordinarie laddare för Androider två stycken. 

Ringnyckelsatsen är ännu osprättad då den ligger i skuffen på bilen. Hamburgergrillen finns i tidigare inlägg och än verkar sjukdom inte vilja släppa eller ens mildras, det känns upp och ner för naturligtvis vill man kunna jobba igen. Det blir att fortsätta titta på skiva 2 från boxen och göra uppföljande utvärdering.

Väl mött! I hyckleriets förtrollande land där personliga självklarheter för myndigheter är nya fenomen och okända företeelser medan mystiska händelser inte existerar i deras lilla begränsade bubbla.

2 kommentarer:

  1. Nu är det klart varför boxen Worldwar II collection var så billig. Den som textat har klantat sig fatalt! Istället för att täcka den engelska bakgrundstexten när den framkommer har svenska texten skrivits över och det blir omöjligt att läsa svensk text. Typiskt super klantskallar!!1 vit text på vit text är ren katastrof milt uttryckt.

    Tråkigt på en så bra dokumentär, kvinnan som översatt kunde väl ha varit mångspråkig så hade boxen fått ett högre värde.

    SvaraRadera
  2. Läste något som fick en att reagera utan att för den skull explodera någon hade rullat med stolens hjul i hundtreck la upp bild på sociala medier vilket listigt streck när allt kommer omkring betyder det egentligen ingenting. Det som numera tycks göra sig gällande är att på dessa sociala medier ladda upp mer och mer gnällande i grunden är det inget de på det tjänar däremot kan illasinnade få för sig att det är högsta obehag de förtjänar. Det får man hoppas de slipper ifrån så man slipper läsa i tidningar om oskyldiga rullstolsburna som olyckligt omkommit i ån.

    Visst kan många rimma även om det kan ta minuter upp till en timma :)

    SvaraRadera