lördag 26 mars 2016

Helgjobb och frihet

God dag!

Klar med första dagen jobb andra helgen i rad. Tänkte först åka till djuraffären men när det inte behövs åkte man vidare till media Markt för inköp av Tassimo kapslar som inte finns i ordinarie affär. Det blev i slutet en laptop cooler då den gamla Belkin mest rasslar och lever om därefter blev det två klassiker DVD film samt sist av allt en hamburger grill som man även kan grilla smörgås och ett som annat. Sedan är det tänkt att en del av pengarna ska räcka till medicin påfyllnad och den brukar inte vara så blodig.

Den som lever får se, som de brukar säga .

3 kommentarer:

  1. Tristar eller Silver Crest, hamburgergrill eller kontaktgrill ja hamburgergrillen behåller stekfett medan kontaktgrill pressar ur. Det tar något längre tid med förstnämnda men det är positivt att ha bägge ifall det skulle behövas. Kunde inte somna inatt så man satte sig och såg andra delen av Raskens. Vaknade 06:45 och gick ner i tvättstugan och på den vägen är det för närvarande. Har hunnit dra av köks vardagsrums och toagolven så att det är drägligt och bilen får man åtgärda när man får ledigt. Det ska bli intressant att se worldwar II collection vol.2 och se ifall det är något man inte sett tidigare.

    I lördags blev det middag hos brorsan brorson med bra sällskap av hans sambo, hennes dotter vår mor och äldsta syster god mat och dryck och lämpligt ur alla vinklar. Tyvärr var man tvungen att jobba söndag men man får väl se det så att det kan eventuellt ge några ören extra i lönekuvertet. Som Euskefeurat skrev och sjöng den som är beskattad blir aldrig fri...eller nåt liknande.

    SvaraRadera
  2. Den som är satt i skuld är inte fri skulle det vara men det är detsamma som dekalen man hade "född fri skattad till döds" antar att man satte den på bakrutan på någon av bilarna. Vad man däremot aldrig gjort är något väsen av sitt namn det räcker med parasiters och mentalsjukas lögner och förtal när man inte är dem medgörlig eller låter sig luras till fördärvets avgrund. Nej man lever anständigt liv och så får det förbli.

    SvaraRadera
  3. Har sett första skivan av 13 av boxen Worldwar II collection vol.2, den är producerad 2000-2009 och behandlade Japan mot Kina samt hellre död än kapitulera. Vad som kom upp i hjärnkontoret var: hur hade världen sett ut utan alla krig? Hur överbefolkad hade jorden varit med alla de miljarder som dött i olika krig? Skrämmande tanke. Visst finns brister i denna samlingsbox såsom att engelsk text i vitt under svensk text är störande och svenska texten på namn under. Ja, endast i professionella sammanhang har de lagt all svensk text längst upp i rutan så att original text hamnar längst ner och oftast rör det sig om långfilmer sällan dokumentärer som denna. Det blir nog bra till slut.

    SvaraRadera