torsdag 24 mars 2016

Allt till nytta

God afton!

I förmiddags åkte man och handlade lite. Främst komplement till frukost och en del andra livsmedel. Fann där emellan lite nyttoprylar som power bank solenergi laddaren, en blocknyckelsats plus en typ av hylla ja en radiostyrd bil i en burk som man sett tidigare och i en annan butik fönstertvätt samt något användbart till arbetsplatsen.

Bra att man fick tag på tobak så det räcker. Blocknyckelsatsen är komplement i verktygslådan så att man slipper ta om grepp när man ska använda dem. Hyllan köpte man för att den var billig den kan bli en lämplig present till någon. En torksnurra till någon som behöver den. Ja, hur man än ser det kan det vara bra att ha en slant på kant och man behöver inte mycket mer.
Så...ja.

Uppdatering

Solenergiladdaren funkar liksom micro RC bilen och fönstertvätt är fantastisk! Provade den på badrummets speglar och den blir en garanterad succé åtminstone för en själv! Blocknyckelsatsen funkar säkert utmärkt dessutom har man betydligt mer verktyg i verktygslådan bl a de fyra i satsen super greppet och den är det nog fåtalet som har.

1 kommentar:

  1. Ska bli intressant att se framöver hur bra eller inte fönstertvätten är de andra prylarna är testade och funkar förträffligt. Micro RC bilen var knepig att få loss från fjärrkontrollen. Hade man likt måndag till onsdag jobbet full dag hade det aldrig funnits ork att ta itu med prylarna och kroppen hade värkt fruktansvärt till ingen som helst nytta! Nä Parasiter kan gott göra något någon enda gång. Ska strax knoppa nu.

    SvaraRadera