lördag 12 mars 2016

Viktigt! Akvarier

Lite bilder på akvarier i nuläget. Det är självklart att det är viktigt! De flesta trivs bra och mat får de allesammans. Fjärde akvariet är på gång men lite prylar saknas annars är det mesta som det ska.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt att lyssna på "Survival By Noise From A Partily Twilight Time In Life, Partily Decent Time In Life...". Ett kassettband man samlat låtar med band som helt enkelt passerat bäst före datum för länge sedan. Tillägget är helt sant för det var reaktionerna om man råkade spela någon av dem och någon annan befann sig i samma rum.

    "Music rejected by public but collected by...me". Är tillägget. Banden är:

    Cabaret Voltaire: nag nag nag
    Alternative: who's sussed
    Poison Girls: dirty work
    VEX: sanctuary
    Screaming Dead: valley of the Dead
    Epileptics: Hitler's still a nazi
    med flera. Totalt 18 låtar. Många kan nog bli förvånade att enkel sinnade kunde säga "stäng av den där skiten!" Så var verkligheten. Då fanns alternativ musik men den fick aldrig utrymme eller blev några "hitlåtar" på listor i detta land i alla fall! Bra jämförelse kan vara åsiktskorridoren som förblir skev, torr och verklighetsfrånvänd.

    SvaraRadera
  2. När ska det vända? Vad kanske några skulle frågat? Det de inte vet är aldrig lönt att förtälja. När det väl händer är man redan där och ser till att det blir ordentligt genomfört. Sedan får det bli resten.

    SvaraRadera