måndag 21 mars 2016

Vintern fortsätter...

Åh fy fan sicken dag. Stress från början till slut. Tvättskit sedan Skurmaskin sedan åter till tvättskiten igen. Blir nog så veckan ut bortsett fredag och måndag. Jobbar helg igen lördag och söndag, övertidsersättning utlovas och storhelg ersättning kanske också obekväm arbetstid. Det låter fint men betyder egentligen bara mer skatt. Får se hur länge kroppen pallar.

Snöflister på hemvägen. Ja, när tar vintern slut? Vette fan om någonsin. Kan ingen trevlig snubbe kula Reinfeldt, löfven och övriga parasitanhang? Hade varit skönt att läsa i någon alternativ media.

Snart dags att knoppa. Krossa förtryckarstaten.

1 kommentar:

  1. Läste i dasspappret att en buss fastnade tvärs över en väg i samhället. Antar att det var samma buss man åkte med från Umeå och naturligtvis var det inte en svensk chaufför! Den kan ju ha blivit stressad eller nervös men svettades gjorde den så det stank! Det är en del av det sämre med utlänningar att antingen stinker de groteskt av parfymer eller så stinker de gammal svett eller värre. Som allergiker och astmatiker skulle man uppskatta att de aldrig klev på bussar!

    Då är man rasist och det är man ju gärna när nationalist är rätt uttryck, definition och natur.

    SvaraRadera