onsdag 30 mars 2016

Vad som viktigt är!

God dag!

Fick veckans nummer av Nya Tider där det står massor av intressanta artiklar och reportage men den är väldigt blandad och innehåller förutom reportage och artiklar även tips på maträtter, efterrätter, desserter, vitaminer och när det kommer till just vitamin och kosttillskott är det D- vitamin som finns som kosttillskott. Man har provat många tillskott och i möjligaste mån preparerar man sig med både KS och MSM samt blåbärspiĺler vilket gör bra för synen och däremellan en guling som innehåller glukosamin. Bilder talar ibland mer eller bättre än ord.

När man tar medicin för diabetes behövs komplement ifråga om det man provar sig fram med. När värk är som värst i kroppen tar man receptfria preparat för att mildra smärtan och sannolikt gör även dessa att kosttillskott påverkas negativt. Därför tar man värkpreparat endast i yttersta nödfall samt för att de inte ska bli verkningslösa. Som det skrivits någonstans fyller man på reserver i kroppen så man slipper bli alltför ofta sjuk eller sliten. Varför man blev det nu beror på att man aldrig hann fylla på innan och att man trodde att de ansvariga på jobbet löst problem grundligt och minutiöst men det var lika självskrivet som dagens ljus och nattens mörker att de var helt oförberedda och man fick bli lidande för det hela!

Nåja, nu fyller man på för kommande veckor och försöker att återhämta sig så att kroppen och knoppen ska kunna samarbeta likt tidigare.

Än så länge...

2 kommentarer:

  1. Kommentarer man själv skriver är främst komplement till inlägg.

    För närvarande är man utan blåbärspillren och det beror på att Naturelab inte levererat till dit man själv får tag i dem. Belvita är kex man provar för att se vad de gör och påverkar. Vad Spirulina tabletterna har för effekt vet man inte, har främst matat vännerna i akvarierna med dem. Där märkte man att vattnet blev grönblått och att fiskar antagligen fick för mycket för vid en granskning av innehållsdeklarationen och en jämförelse med algtabletter för just akvariefiskar visade det sig att Spirulinatabletterna innehöll dubbelt så mycket av det mesta än algtabletterna. Därmed ger man Fiskarna (och andra) max e n tablett totalt och någon gång per månad!

    Gissar att Spirulinatabletterna dessutom innehåller ämnen som är mindre attraktivt för Fiskarna och sniglarna (som finns i balja två och fyra), det ser så ut i alla fall. Ja, Raskens serien såg man klart i morse och det var mycket man inte sett tidigare så det var ju bra sedan blir det intressant att se WWII collection vol.2 och se hur bra eller mindre bra den är. När man sett mycket och det mesta blir man kräsen per automatik och k a n s k e definition? Men såvitt man vet har BBC inte gjort en besviken ännu.

    SvaraRadera
  2. Endast nötter, dårar och otyg gynnar bajsify (Spotify). Ingen musik strömmar ur något som den tjänsten bara avfall på kanaler som nrj, mix megapol, Spotify mfl. Själv har man det mesta i fysisk form CD och mp3 då behöver man aldrig gynna något tillfälligt, hellre musik i ägande format än "låna på bank" som man ser tjänster som dessa!

    SvaraRadera