lördag 19 mars 2016

Helgen som sådan

God afton!

Så hade man kört första dagen för helgen på jobb. Skurmaskin i en butik samt manuellt städ där. Det gick bra trots att det blev 4,5 timmar istället för 4. Maskinen är lagom till dimension men rymmer för lite vätska. En större är på gång och det ska bli intressant att se hur man tar sig fram med den överallt. Läste i dasspappret att det varit parkeringskaos vid Ikea och någon annanstans. Vid 07:00 snåret var det nästan tomt men vid tolv när man skulle åka därifrån var det totalt fullt så långt ögat nådde. Kundvagnar fanns inte i det bås det skulle och att dra in sådana hade varit praktiskt omöjligt i kombination med körning av Skurmaskin och manuellt städ i butiken. Vi var och är två denna helg och Kundvagnsnyckeln hade man inte med heller.
Skönt att slippa åtta timmars pass i alla fall. När man kom hem blev det sängen och man sov fram till strax före 18. Det blir samma sak imorgon. Sedan är det att ordna för kommande vecka förvisso fyra dagar men det blir antagligen en hel del stress för att få undan vad som inte hanns med i fredags. Apropå fredag så missade man ordinarie buss hem pga idiot jävel till lokalbuss chaufför! En kula i skallen ska den parasiten ha!!! Man kom dock med 18:10 som i sin tur gjorde fel så det blev en fördröjning på 20 minuter! Nåja, det var knappast hela världen men man var stel i leder när man klev av och det har sina naturliga förklaringar.

Väl mött! I landet Zoo.

1 kommentar:

  1. Ligger för närvarande i sängen snart dax att knoppa. Butiken man städat i är en av dem man handlat i (eller inte?) för länge sedan och fattade beslutet att aldrig handla någonsin. Av flera skäl, så här finns en som endast utför jobbet via arbetsgivaren men aldrig blir kund. Den butiken finns dessutom i n t e där man bor så det får vara för övrigt finns Lidl, Ica och MM och det får räcka som täcka behoven av livsmedel och andra förnödenheter.

    Regler gäller tydligen endast entreprenörer och inte kunder eller butikers personal. Om så är fallet vilket det till viss del redan visat sig kan man inte annat göra än beklaga det hela. Somliga är humana andra mindre eller inte alls. Ömsesidig respekt är att föredra.

    Namnet på butiken förblir onämnd och många andra butiker förblir lika obesökta av en själv när de ändå inte har något alls att erbjuda eller ens är det minsta tilltalande. De lägger nog ner när bistra tider råder och blir saknade av ingen med respekt i behåll!

    SvaraRadera