tisdag 8 mars 2016

Skillnaden bland ljuvliga dofter

God morgon!

En ny dag nalkas och man har vaknat efter en skön natts sömn. I morgon åker man till jobbet och får rehabiliteringen förstörd. Tyvärr är det så. Men dessförinnan har man denna dag på sig att njuta.

Man ser viss skillnad på akvarium 2 från tidigare med fiskar och Anentome Helena sniglar och nu med grodorna, tetrorna och sniglarna Malaysiska, military helmet, red Onion och zebra. Det verkade som växter åts upp och vattnet var grumligt jämt trots frekventa vattenbyten och fiskar som sniglar tycktes trivas utmärkt men till slut fick man nog och tömde akvariet på fisk och snigel samt rengjorde det grundligt innan man tillförde grodor, sniglar och lämpliga fiskar.
Har för närvarande två mellan och två små akvarier. Det som ligger närmast är en lämplig doppvärmare och någon lämplig belysning till 22 liters annars är det bra.

Doftkakor

De doftkakor man köpte dagen före julafton är samtliga nersmälta och placerade i folieformar från använda värmeljus. Man har placerat dem i köksskåp och dofterna är goda även om honey&spice är väl stark. Kanske passar i badrummet? Där man la plasten från just den kakan och det doftade länge. Etiketterna är rätt fina och de passar bra på baksidan av snusdosor i plåt det tackar man tillverkare av märket Byron för! Snus är som bekant för män medan cigaretter är för kvinnor det är ju den naturliga balansen för man matar ju inte hundar med fiskfoder och fiskar med köttfärs eller kalops? Kanske om man är djurplågare och har Pirayor i akvarium möjligen men det är man inte.

Väl mött! I akvariernas mystiska värld och ljuva dofters sfär.

1 kommentar:

  1. Internationella kvinnodagen idag, undrar hur många kvinnor som blir utsatta för allt möjligt kränkande, misshandel kanske t.o.m. dödade just denna dag. Av svin, Parasiter och ohyra som bäst hamnat likt en fläck på lakanet men inte ens det.

    Bilden på Spiced Pear uteblev då man inte fann objektet. Ofta undrar man: är det viktigare att få fram händelser och nyheter så slarvigt skrivet att andra känner att det inte är läsvärt än att skriva korrekt likt den vuxna världen och få artiklar lästa samt behålla respekten som vuxen människa? När man läser något där de bytt ut "frånvaro" till "utevaro", skurit till skärde så undrar man hur neandertalare de är som människor!

    SvaraRadera