tisdag 29 mars 2016

DVD Film...och hälsan

God dag!

DVD boxen Worldwar II collection vol.2 innehåller 13 skivor och verkar på utformning chysst. Ska bli intressant att se ifall man lyckas få tag på volym 1 i framtiden eller om den är sluttillverkad. I en medföljande folder finns både volym 1 och 2 men även Ultimate collection på 26 skivor. Inte för att man är speciellt imponerad av gigantiska boxar när de tar mycket utrymme i filmhyllan men man får väl göra någon omplacering  (som vanligt) och när möjlighet infinner sig kan man få in ett hyllplan till. Kanske skulle haft en bredare bokhylla så att man får plats med mer så slapp man fixa ett hyllplan till. Man får se hur man gör.

2 kommentarer:

  1. Av folderns innehåll fann man 7 boxar ytterligare som kan vara något. Naturligtvis rör det sig om klassiker eller liknande. Vad de hade på Media Markt var övervägande nytt som absolut inte faller en in i intresset! Trist att de inte hade serierna som finns i foldern som: Lace, Century of warfare, Holocaust, Days that chocked the world och Tintin. Då hade det varit trevligare men samtidigt bra att de inte hade dem då kapitalet ryker och det vill man allra minst! Tills vidare får man nöja sig med de två man köpte när man trots allt inte sett allt i Big Bang Theory boxen.

    Gällande hälsan var det väntat att man skulle braka samman fysiskt som mentalt vilket man får lida för nu och dubbel karens väntar vilket bränner stort hål i kontot men vad ska man göra när man tvingas ställa upp och jobba vardagar och två helger på raken från ett jobb till ett annat och sedan tillbaka till stress måndag till fredag sedan till andra jobbet lördag och söndag visserligen fyra timmar per dag helgtid men ändå. Nåja, man får väl försöka spara några riksdaler även fastän det är i det närmaste omöjligt!

    Så idag är man tyvärr hemma pga kaos utan minsta planering från sk "ansvariga"...fy fan!

    SvaraRadera
  2. Kort och gott: sociala medier är det sista man skriver något på. Det vore detsamma som att kasta sten i glashus, pil i gummibåt, skjuta med omvänd pipa osv. Att "gilla" något oavsett vad är det optimala men inga kommentarer bortsett ifrån ifall det är helt oskyldigt. De som riskerar yrke, grannskap, förhållande, social status eller annat får så göra.

    SvaraRadera