torsdag 24 mars 2016

Avfall AB finns tyvärr!

God eftermiddag!

Det är trist när kolosser (mindre bemedlade som skämmer ut sig och omgivningen genom sitt skamlösa leverne utan en sekunds förbättring) och frekventa barn  (personer som förblir barn livet ut och aldrig någonsin förändras) men tyvärr existerar de i klart överflöd och överallt i landet se bara hos de sk "aftontidningarna"! Betongskalle glappkäftar kunde varit lämpligt uttryck för vanrespekt med katastrofala men medfödda permanenta skador. Tidigare decennier har dessa alien varit inlåsta i isoleringsavdelningar men så dök nuvarande statsministertyper upp och krävde att alla skulle släppas ut och så blev tyvärr ödet!

Avfall AB är tyvärr den arbetsgivare man jobbar för. När man nu efter otalet år insett att avgrunden är nådd och att institutionen lyckats gräva djupare ner överväger man att lämna haveriet. Det skulle ha skett för tio år sedan men då fann man det drägligt åtminstone i två år. Hela tiden hade förra produktionens kollegor helt rätt och mer än så om den man tyvärr tvingades flytta över till! Pga tidigare samt rådande arbetslöshet gällande hela landet Zoo har ingen enda möjlighet infunnit sig. Det som gäller är att överleva mot eller stryka med i statistiken och tvingas slåss med övriga om retur föremålen som ger finansiella medel för överlevnad. Då tvingas man mot all värdighet kränkas, förödmjukas och utsättas för korruption av själv förvållade misärer (sk "kollegor"), psykiskt labila  (som även vill kallas chefer och ledare) för att förtjäna lite smågrus som betalar hyra och övriga räkningar samt en bit mat för månaden!

Man hoppas att det får den lösning man avser men tyvärr lär så inte bli...suck!
Nåja, fredag fri dock jobbar man lördag och söndag och fri måndag och det blir något att se fram emot! Därefter får man ta tjuren i hornen och bli huggen av giftormar nästa vecka. Det blir då.

Väl mött! I avfallslandet Zoo.

1 kommentar:

  1. Bekräftelsen från lismaren, skitsnackaren och rötägget lät inte vänta vilket tyder på att exakt allt före detta kollegor berättat är sant hur gravt mentalt skadad den askan är och förblir! Förhoppningsvis finns bättre alternativ vilket är vad man strävar efter. Vet att de mindre bemedlade översköljs av rädslan att förlora det mesta. Det måste bli så ifall de någonsin ska vakna men sannolikheten är aldrig likt den som ska låtsas vara chef eller ledare men likt strutsen gömmer sig och lägger benen på ryggen och flyr samt gör sig fysiskt som audionomt totalt ooanträffbar! Må de alla få den konsekvens de alla förtjänar!!!

    SvaraRadera