tisdag 8 mars 2016

Snopet men så kan det bli

God afton!

Tidigare idag damp post ner i brevinkastet. Tog för givet att det var Nya Tider och blev snopen när det var senaste  numret av Modern Psykologi. Den är... sisådär ja ämnena varierar och sedan de likt Råd&Rön förklarade att de som röstade på eller är SD:are är mindre bemedlade eller något i närheten har Modern Psykologi som Råd&Rön sjunkit ner i avgrunden värdemässigt. Artiklar som tidigare hade värde känns lika trovärdiga som lögner, floskler och hyckleriet från dasspappren Aftonhoran och Spexpressen. Funderar starkt på att avsluta prenumerationer när det är så lågt i taket som hos dessa tidskrifter.

Död åt hycklarna och dess följeslagare oavsett vart.

2 kommentarer:

  1. Kom på varför det var Modern Psykologi och inte Nya Tider. Det är ju tisdag idag och Nya TIder kommer på onsdagar! Nåja, må dessa kvacksalvare som något wanna bes hylla sig själva och de droger som legaliserats pä annat håll. Det de framför och skriver är fragment av allt, medvetet för att kunna mjölka kon frekvent eller som i vissa fall piska en död häst.

    SvaraRadera
  2. När man kom till jobbet hade det varit lite kaotiskt. Naturligtvis hade de glömt det väsentliga och då blir det ju som bekant kaos. I vanlig ordning löste man problemen så innan lunch var det mesta i den ordning det ska vara. Märkligt att det kan vara så svårt men det har sin förklaring när man löser det mesta och mer därtill och de som rycker in när man är sjuk inte varit med och lärt sig slutar det som det gör.

    Idag fick man Nya Tider så det blir intressant läsning till helgen. Svetten forsade ner över ansiktet när man höll på, vilket i sig tyder på att man är annat än frisk men man får stå ut och göra det bästa av det mesta.

    Nej, nu är det tid för TV.

    SvaraRadera