fredag 25 mars 2016

När allt är i katastrofens ordning

God morgon!

Läste att mord skett på asylboende och nu bråk med knivar inblandade. Alla bråk som allt annat våldtäkter mot barn, bränder där asylanter själva satt eld på anläggningar, konfrontationer mot varandra, svenska medborgare, inbrott, personrån, misshandel, butiksrån, butiksstölder, stenkastning mot utryckningspersonal, polis förblir det land statsminister, regering, allians med bihang skapat och iscensatt för att väcka svenska folket till "det nya spännande Sverige" och välkomnar a l l a kulturer i tron och naiviteten att de ska sluta fred med varandra!

Storfinans, affärer, korruption, intäkter och biljoner skattekronor att stoppa i sina valv är allt det handlar om. Den som inte insett det eller vägrat är de gamla, naiva och extremister som kommunister.

Europa erbjuder istället för stoppar, därmed har landet invaderats och pga tidigare generationer studenter, migranter och papperslösa som illegala har ankommande nu sina landsmän i rådande maktpositioner som kan och konfronterar landets myndigheter tills de har arméer av sina länders befolkning. Därefter är konsekvenserna lätt uträknade.

1 kommentar:

  1. Det var väl inte märkligt alls att gårdagen blev som den blev med den turbulens som tyvärr inföll. Det var ju skärtorsdag, dagen då det skär sig och i detta fall råkade man olyckligtvis ut själv. Istället för skapa konflikt talade man för döva ego öron och fann noll anledning att stanna kvar för ytterligare bajs utan åkte istället iväg till uppdraget då det betalar vilket kolosser och mindre bemedlade barns gnäll i n t e gör!

    SvaraRadera