lördag 5 mars 2016

Windows 10 sämsta sopor!

Satt vid datorn när nån skit om uppdateringar dök upp. Klickade bort det men några minuter senare startade operativsystemet om! Det var alltså rätt det man läst om sämsta Windows versionen 10 gjorde vad de ville utan någon som helst information till användarna! När det sedan skulle starta upp misslyckades omstarten och man tvingades göra systemåterställning. Helvete! Vad dåligt ja värre än avfall milt uttryckt!

Som tur är har man inte avfallet Windows  10 i någon av Androiderna. Det skulle ha blivit förödande och man skulle bli rasande. Även om Samsung velat uppdatera mjukvara i den har man av styrt det hela. Det enda man kan uttrycka till Microsoft för Windows 10 och upphörandet av Windows XP är: stick och brinn.

1 kommentar:

  1. Saldo på en av androiderna med kontantkort är 1182kr väl mycket kanske men faktum är att beloppet lagts till under något år. Cirka 200kr/månad och saldot har stigit markant när man sällan och aldrig ringer med den utan allt som gjort sig gällande är SMS/MMS och internet. Provat olika operatörer har man absolut gjort. Av 7 olika kort har man provat 6 operatörer. Telia, Comviq, ACN, Djuice/ Vodafone, Halebop och Lycamobile. Av samtliga är idag 4 aktiva Halebop rubbet abonnemang, Halebop kontant, Telia refill och Lycamobile. De två sista har aldrig registrerats men är ändå de man använder. Att familj och andra irriteras över det är endast roande:)

    Telia refill används till mobilt bredband när lusten faller på. När man ska få htc'n repad är en framtidsfråga och då kanske man gör sig av med Samsungen till förmån för Life's Good och hTc. För LG'n är trevlig och bekväm!

    Ska bli intressant att se ifall laptop Windows 10 startar idag.

    SvaraRadera