fredag 4 mars 2016

Sjuk - igen...suck!

Hej!

Man finner det märkligt att man inte är mer frekvent sjuk när det är rena dårhuset man jobbar i! I morse sa kroppen stopp och då är det så. Ja, det sa den redan i onsdags men man gjorde ytterligare en dag och trotsade kroppen och då får man lida än mer.
Avfallsbladet och fascist dassen  (vk och vf mfl) läser man ur hånande ironisk vinkel när dess journalister är och förblir clowner och pajasar  (likt dårarnas paradis vilket är arbetsplats) det är besynnerligt att de kan skriva något alls utan att vinkla det. Hantering av väsentligt har gått helt förlorat pga många olika förändringar botten har nåtts och så även avgrunden.
Klart.

Uppdatering  (12:40)

Böcker är egentligen ursprungligen något primitivt.  Det användes innan tidningar började tryckas för att förmedla nyheter på orter och därefter kunna hållas hemliga för obehöriga. Det är en teori man har. Skönlitteratur tillkom när någon ville berätta längre pågående projekt. De med medfödd eller av annan anledning led av psykisk ohälsa fann i sin ensamhet religion. För att inte glömma vad de ansåg viktigt skrev de ner olika illusioner och påhitt. De arrangerade och gav varje kapitel något dåtida viktigt som fick politiker och ämbetsmän att upptäcka något magiskt. De hävdade att boken kommit ner från himlen, lögn det var och är men istället för att bli pryglade och hunsade fick de viktig status i städer, byar och länder. Muslimska kvinnors slöjor är i grunden inget förtryck eller härskande av muslimska män utan ett skydd mot hetta, sand, ohyra och annat de kunde utsättas för. Slöjan är säkert långt äldre än religionen. Däremot passar den föga in i asfaltländer och har därmed blivit något att ta bort. Många är de att anse att man har fel, de som inte tolererar att tänka ett slag. De älskar den falska gudens lagar och regler och efterföljer som efterlever de utan några som helst ifrågasättanden.

1 kommentar:

  1. Aftonbladet, Expressen var förr i tiden tidningar med nyheter och intressant läsning. Numera är det två använda dasspapper som omslutit sig i sin egen bubbla med sina lögner, floskler och vänsterextrema idioti på en byfånes nivå i IQ. Likaså med all övrig regional som riksmedia. De man läser idag är Nya Tider, Fria Tider, Avpixlat och liknande sanningsenliga sajter och tidningar. Oavsett hur andra må se nyheter på Tv (SVT) och läsa lögner och vinklade artiklar luras man aldrig själv att göra det.

    SvaraRadera