måndag 28 mars 2016

Gjort är gjort

God dag!

Skönt med ledighet även om den säkert är straffbar. Har hunnit tvätta kläder, golv och provat hamburgergrillen. Den funkar och igår slocknade man strax runt 14 och var nästan medvetslös fram till 22:04 och det har sina naturliga förklaringar! Provade även Tassimo Suchard en chokladdryck helt okej men te och choklad är inte standard utan kaffe och det har man nu även om man gärna sett att butiker haft Carte Noire aromatique  och Petit-dejauner classic istället för all annan odrickbar smörja! Naturligtvis ser butiker endast försäljningssiffror och inte verklighet därav kan man ge kall för uttrycket "här idag borta imorgon" och så är ju verkligheten! Snart får man väl säga adjö till Tassimo och åter brygga kaffe manuellt eller beställa sorter som inte finns någonstans i länet. Då ska de inte klaga på att man upphört handla lokalt!!!

Trist allt som händer och sker i landet Zoo och utomlands men när hyckleriet står på topp och avsikten är att européer ska offras till priset av kapitalet får allt ske obehindrat och de allra flesta v e t vilka som är de ansvariga men dessa slår ifrån sig allt ansvar och beskyller grupper de har affärer med! Det tackar vi alternativ media för dess grundliga källfakta utan avfallsmedias förfalskningar och frekventa mörkläggningar.

Slut i rutan för denna gång. På återseende.

1 kommentar:

  1. Står i ett vägskäl jobbmässigt, åka dit man var i helgen eller dårhuset? Blir nog förstnämnda. Det man helst vill är stanna hemma och strunta i allt men det fördröjer all skit så det blir väl att åka och se vad som sägs.

    Det mesta verkar avslaget idag. Kanske lika bra det. När ansvariga lyser med frånvaro känns det mycket sjukt vilket det också är.

    SvaraRadera