lördag 14 maj 2016

Ibland är det vemodigt...kanske

Nja inte direkt men motstånd i vardagen. När det ställs mot personer med lösningar blir det ibland blixtrande. Betongskallar gör sig bäst frånvarande! Då ställer de minst dumma frågor och ställer till minsta möjliga problem. Tyvärr tvingas man ha med två sådana i jobbet och det tär på tålamod och humör.

Nog om det. Fick veckans nummer av Nya Tider och det var skapligt intressant, när man även tar del av fria tider och avpixlat får man en bild av skillnaden på södra och norra Sverige eller landet Zoo som man själv kallar det. Det poppar lite i kastrullen  (politiken) men alldeles för lite då det bästa hade varit att störta regering samt totalförbjuda skit media att uttrycka eller påverka i någon riktning alls! Delar av svenska folket sover sig genom livet och går inte i strid för sitt land därmed är allt förlorat och de har tillsammans med en kollisionsregering  (nej inte koalition!) skänkt bort fosterlandet till ohyra och lägre parasit arter! Alla som byggt upp landet vänder sig i gravar och urnor för varje felsteg som görs och tas.

Laddade ner nya applikationer till kontant Androiden som komplement för framtida bruk kanske? Vem vet. De är inte aktiverade ännu då man inte har mer än ett konto.

2 kommentarer:

  1. De nya applikationerna är Swedbank, bankID och swish. Oavsett vad man gör med LG'n kan det vara bra att ha dessa då de är tillräckligt viktiga och om man säljer den av någon anledning så finns de på den. Man får se hur man gör. För övrigt en skön helg att göra vad man vill och lite till.

    SvaraRadera
  2. Vilket parasit samhälle det blivit där åsikts och yttrandefrihet förbjudits men det är klart med alla mentalpatienter, all ohyra och alla skitstirrare (hör dig prata om etniska prylar eller kritiserar utlänningar med rätta så sätter de dit dig) när den skiten trädde laga kraft dog ALL demokrati och ALL rättvisa landet Zoo genom!!!.

    SvaraRadera