fredag 27 maj 2016

Härliga Ledighet del två!

Tog itu med något som tyvärr blivit väntande alltför länge, en bagatell på 140:an men krångligare på nuvarande. Sträckte fläktremmen på bilen och vips var och är tjutet borta och för en stund slocknade glödtrådsvakt men återkom kort därpå. Tog en tur till landsbygden eller blom paradiset och det såg skapligt ut sedan blev det inlämning till retur centrum samt köpte lite vackra glas prylar därefter bar det iväg hemåt och käka lunch. Fläktreglaget kan bli åter montering i helgen. Det vet man aldrig.

Märkligt att ekologiska produkter verkar vara mycket mer välgjord och kanske med större omsorg än traditionella produkter, åtminstone känns det så. Det gäller i många fall även rättvisemärkt eller Fairtrade som det rent allmänt heter det handlade man idag. Det är nog 18 år sedan man var inne på Fairtrade och då var det mer sällsynt än idag när många och de flesta butiker har dessa produkter. Det fanns inte i dem år 1998 och ett par år senare.

2 kommentarer:

  1. Nu när Rapsodine tycks ha gått i graven får man se sig om efter substitut, vilket inte lär bli svårt att finna. Frågan man kan ställa är varför de har en hemsida men så fort man klickar på en produkt står det med röd text "slut i lager" lik förbannat sa hon att man skulle kunna beställa i mitten på maj!!! Katastrofalt uselt! Nä efter cirka sex år av köp och konsumtion är det slut.

    SvaraRadera
  2. Sparköp är något annat man bojkottat, av logiska skäl. Tar leverans längre tid än max fem dagar är något allvarligt fel! Produkterna är okej men för lång leveranstid...nä, då får det vara!

    SvaraRadera