lördag 28 maj 2016

Det är ingen mening!

Ligger och lyssnar på gamla klassiker, Bitch Boys från 1980. Minns lite dåraktiga yttranden men så var det ju på den tiden. En idiotkusin som spelade upp något "oanständigt" och den som fick skulden för det? Jo idiotiskt nog undertecknad! Trots att man inte var skyldig utan en kusinjävel!!! Vad ska man med sån skit till!?!? Bitch Boys var och är kanonbra, kusiner och släkt är undvikna och dels avfärdade som de rötägg och drägg de visat sig vara. Saknar man dem? Jo, lika mycket som man saknar aska, avfall och sopor! Har aldrig haft har inte och kommer aldrig att ha någon som helst nytta av dem.

Så hade man avverkat det och kan ta fria steg till Bitch Boys bandets upphörande som antagligen kom med andra albumet. Det första hette passande nog "H-son productions" och samtliga medlemmar var med. På andra och sista albumet "continental" var Peter den enda ursprungsmedlemmen och musikstilen förändrad. Trots det fanns några bra låtar även om det var totalt förändrat stil och genremässigt, lutade mot pop och synt och det berodde mest troligt på Max som tog över bandet helt och hållet. Man hade tur som kom över "continental" på internet så att man kunde göra egen bedömning av det. Albumet "H-son productions" blev kopierad ifrån ett gammalt kassettband. Singlar har man funnit även dem på internet och det har varit intressant. Nu tog det nästan slut men slutligen kan nämnas att bandet, utan Max, återuppstod på 90 talet och har släppt någon CD med nyinspelningar av gamla klassiker och en och annan ny låt. Vad bandet gör idag och om det ens existerar har man ingen som helst aning om.

1 kommentar:

  1. Jo nog stämde det att det varit kortproblem generellt. Efter avslutat pass på Willys handlade man lite och vid betalning med kort naturligtvis! krånglade det två gånger innan det funkade. Oj vad skitigt det var så vilken tur att man åkte dit och städade. För övrigt inte mycket mer att tillägga.

    SvaraRadera