lördag 21 maj 2016

Beställningar...

Har gjort några beställningar, dels hudvårdsartiklar men även för hälsan. Det är nödvändigt men ibland får man veta att somliga kemikalieprodukter ger upphov till de biverkningar man haft nu vet man ju det också och det är ju bra. Att statiner påverkar hjärnans kortminne och även muskler och gör värk värre än nödvändigt. Ja, vilka läkare som helst får uttrycka vilka lögner de vill till förmån för avfallsindustrin Dvs läkemedelsindustrin. Många är de att ha avlidit p.g.a. läkemedel de blivit lurade av läkare att ta och många blir mycket sämre p.g.a. alla dessa kemikalieavfallsprodukter!

kit organzapåse, Duscholja, Hårschampo, Kolloidalt Silver, Silversalva & lotion, Glukomax glukosamin, Linnex Värmekräm och EMS-salva. Ja, duscholja och hårschampo liksom Kolloidalt Silver har man beställt och konsumerat tidigare så det är väl känt för positiva upplevelser och resultat medan det ska bli intressant att se vad organzapåsen innehåller samt ifall värmekrämen är liknande trafuril som man använde som barn och även vad och hur EMS salvan fungerar och OM den funkar vilket blir ytterst bra då man upplever problem med hälsan och värken i kroppsdelar och muskler.

4 kommentarer:

  1. Såg ett videoklipp med en pensionerad läkare som berättade om statiner. Då fattade man beslut om slut på användandet av simvastatin samt att man har funderat på att upphöra bruket av mindiab då man får biverkningar av skiten! Näe det får bli alternativ medicin i fortsättningen för vem fan vill frivilligt ha värk och andra problem som apoteksavfall bidrar till.

    SvaraRadera
  2. Dessa eviga uppdateringar av appar som egentligen är förkortning av applikationer, vad skulle det annars vara? Med 59 befintliga har man 20 man använder. Att de andra finns är bara för ifall man säljer androiden finns ursprungliga appar med efter total radering samt Minneskort bortplockning. Har totalt 3 androider en htc, en LG och en Samsung. Har två simkort så en blir överflödig och mest troligt gör man sig av med Samsung.

    SvaraRadera
  3. Det är fan inte klokt hur det kan bli men i alla fall så dök två beställningar upp vilka man hämtade ut i eftermiddag. Tog trippel dos Glukosamin så man får väl se om man överlever. Var bara tvungen att testa Linnex värmekräm och den värmer som trafuril gjorde det känns bra! Får se imorgon dels om man överlevt och hur krämen funkat. Det känns att man jobbat snart tio dagar i sträck. Dags att bryta och knoppa.

    SvaraRadera
  4. God och glad nytt blad. Tydligen överlever man och magen tycktes ha fått en rejäl genomkörare så länge det nu varar. Smörjde in höger axel och armbåge med värmekrämen och d e t gjorde underverk! Då återstår EMS salvan och Silver lotionen och det blir längre fram. Ja, påsen från Rapsodine var som ett skämt verkar som att företaget blivit ett skämt när de inte har produkter i lager. Refill remsorna till städroboten mammas finns nu och då kan den fortsätta glädja och göra nytta hos henne bra länge till.

    Det blir att se sig om efter andra ersättningsprodukter när Rapsodine upphört med sina. Det finns säkert någonstans. Balling statsminister i regering med trallande och lallande likasinnade betonghjärnor göra skit och ingenting.

    SvaraRadera