söndag 15 maj 2016

Arbetsrelaterat klipp och bild

Arbetsrelaterat filmklipp och bild (för mobil) dock inte på arbetsplatsen.

Ja, Det var ju väntat som oväntat men det finns all anledning att göra det. En chef slutade i måndags på arbetsplatsen och ingen anade eller fattade något alls. Visst har man förstått själv och nyfikna som själva inte är berörda får gissa anledningar bäst de vill de skall aldrig få veta vad man själv vet he he he. Sedan spelar det ingen roll då det var någon som ändå sällan syntes till och felade mest troligt p.g.a. stress och ännu mera press. Man har ingen som helst relation till någon på Avfall AB och det hela dog ut helt med dåren som olyckligt tillsattes 2008 och därefter har de mest misslyckade individer kommit och gått som chefer av olika grad.

Enda orsaken man överhuvudtaget är kvar efter 20år är naturligtvis för den lilla gruslönen som ger en frihet, tak över huvudet, betalar övriga räkningar (utom ett) samt en bit mat och i bästa fall en gnutta nöje. Misstänker dock att elaka idioter vill en klart illa och därmed skulle lönen bli sänkt om så är fallet blir det omedelbar uppsägning och vidare "reklam" för dårhuset i all utsträckning man förmår! Det gjordes tidigare för att uppmärksamma oordning och missförhållanden i arbetspolitiken och det fick konsekvenser men det får en bra lösning så småningom. Allt löser sig inte av sig självt utan genom påverkan. Må det bli bästa möjliga.

2 kommentarer:

  1. Otroligt! Vilken tid allt tar. Filmklippet tog jättelång tid att föra över från Android till laptop, kan ha att göra med kapacitet i den sistnämnda, orsaken till bilden är att filmklipp oftast är omöjliga att spela upp i Blogger än i själva Androiden. Alltså via Androiden.

    Film eller rörliga bilder som det ibland kallas tar jättelika volymer utrymme i digitala bitar räknat. Främst de insatta i ämnet data förstår vad andra inte har en susning om. Söndag och den ser ut att bli fin med solen som skiner så skönt.

    SvaraRadera
  2. Förvisso skiner solen men isande kalla vindar är inte direkt att föredra även om det kan vara av nytta. Löven på björkarna har slagit ut och gräset grönskar på många håll främst vid husväggar. Dags att byta plastväxter mot plastblommor i sovrummet kanske. Sedan blir det att laga mat till veckan.

    SvaraRadera