söndag 8 maj 2016

Vad som inte hinns nu görs sen

Förra fredagen fick man senaste numret av månadstidningen den innehöll en del intressanta artiklar men att följa trender har man aldrig gjort så att byta den bästa Tassimo tillbaka till espresso bryggaren och/eller den gamla avställda kaffebryggaren GÖR man aldrig. Enda möjligheten skulle bli en återgång ifall a l l a kapslar sluttillverkades så att den blev värdelös möjligen. Fick i veckan senaste numret av veckotidningen vilken börjar kännas aningen tunn i innehållet men ibland träffar de rätt och mer sällan är numrena fulla av intressanta artiklar. Tider förändras och man själv med tiderna. På 1980 eller 90 talet kom en del plåtmärken eller pins som de fåniga kallar dem och det fanns rätt humoristiska texter som den nedan. Den med fågeln fann man någonstans för bra många år sedan och tog reda på den. Vad den betyder eller symboliserar har man ingen som helst aning om. När man tog ångtvätten i bruk igår gick man genom bruksanvisningen jämte produkten och tur var ju det då man upptäckte en del man inte hade ifall man inte haft anvisningen vilket man oftast förr gjorde.

När det kommer till oljebytaren kommer man att först pumpa ren olja från en dunk till en annan så att man kan säkerställa att produkten funkar som den ska, om man inte missminner så gjordes aldrig det med den man köpte på 90 talet.

Väl mött! I vårens tecken.

1 kommentar:

  1. Ja, då hade man sett "den tatuerade änkan" och den var trevlig och underhållande men påminner fragmentariskt om "Zoombie". Ikväll blir det ingen fler film sedd då man känner sig trött trots en lugn och skön helg. Det fanns bonus material men det kändes för drygt att se ikväll det får bli någon annan gång. Nästa helg kan det nog bli att testa ångtvätten på fälgarna till vinterdäcken, om lust och tid faller på.

    SvaraRadera