torsdag 2 juni 2016

Värmen flödar kroppen flyter bort

Vilken värmebölja som kommit in i länet! Jo det låter som ett skämt men i måndags flöt man nästan bort. Tisdag blev lite bättre men det var tack vare shorts istället för arbetsbyxa. Igår onsdag var det tryckande värme och på hemmaplan hade det regnat lite. När det är rejält varmt behöver kroppen vätska som bekant. Kolsyrade drycker finns i överflöd men det som gäller är mineraler och då köper man helst någon lämplig sort. Föll väl för reklamen och köpte de två nedan och de var inget märkvärdigt utan helt ok, söt sliskig läsk och annat sötningsmedel preparerat undviker man då dessa bara har för avsikt till mass konsumtion! NEJ! Bra dryck med läskande och i synnerhet kylande effekt är allt som gäller för då mår kropp och knopp bäst! Dårar och idioter är de som hellre dricker äckliga läskedrycker men så är de oftast MB också, tyvärr!

Ingen reklam utan bara att man provar och provat nya smaker. Den ena är fläder och lime medan den andra är key lime och ananas. Vad fan nu key lime är, möjligen grön men läskande och välgörande är de och det är ju det enda som räknas.

(Smärre) Uppdatering

Förra veckan skeppade man DVD filmer där Kjell Bergkvist medverkade i. Självklart kan man inte ha kvar dem oavsett handling lika lite som man bryr sig om avfallen som gjort sig kända på senare tid som anti svenskar. Må de drabbas av de de "medmänskligt" skramlar för när ingen kommer att tacka dem!.

1 kommentar:

  1. Komiskt men så är det. Två muppar, en arbetsmyra, en som sätter upp att inte bry sig som skydd mot obehag, tre gödselspridare och ett fjasko. När allt kommer omkring är det nog nittionio % gödselspridare där delar lider av psykisk ohälsa och andra åkommor medfödda eller samhälls påverkade därtill liknande ledning och övriga landet. Hur står man ut? Ja enkelt är det absolut inte men stålet behövs och det är det enda som befriar en tillräckliga timmar per dygn för att man ska stå ut!

    SvaraRadera