fredag 17 juni 2016

Jobbar helg lördag och söndag

Då var det tydligen dags igen för arbetshelg. Det blir något av en kort vecka nästa vecka då det är meningen att man ska ha två dagar ledigt, och det ska man verkligen! Inte måndag och tisdag för då behövs man mer däremot onsdag och torsdag så blir det en fin ledighet framtill semestern som följer veckan därpå.

1 kommentar:

  1. Absurd värld vi lever i. Om man skulle tro allt man läste. Det gör man av naturliga skäl aldrig och gamla upplösta(?) bandet Newtown Neurotics låt "kick out the tories" är tidlös textmässigt! Då aftonhoran blandar nyheter med reklam och annat nonsens. Tråkigt när människor måste sätta livet till för att de inte förstått konsekvenser av sina handlingar. I landet Zoo mördas oskyldiga människor oprovocerat och misshandlas till döds och media gör det till vardagsmat. Skillnaden förr och nu är att förr fick man inte veta genom media allt som hände vilket man får nu. Kan framkalla skräck för att resa eller besöka andra kommuner och/eller utlandet.

    Men det var trist att det skulle regna denna helg, man blir ju så trött av grått väder. Det påminner starkt om vintern bortsett från kylan och snön. Man hoppas att regnet inte tar över och förvandlar allt till ett vatten inferno med kyla och solskenets frånvaro som sommaren 1998.

    SvaraRadera