fredag 10 juni 2016

Mobil slint

Verkar som om den gamla Samsung B2700 slagit slint. Laddade kontant kortet och fick tre sms tillbaka. Normalt är ett och det kan ha vilka orsaker som helst, mobilen är bara sju år gammal men med tanke på all ny teknik samt att den varit med om en hel del påfrestningar och som pricken över i sitter ett oregistrerat SIM kort Telia Refill i så kan det vara orsaker nog och tillräckliga. Kanske dags att ta den ur bruk? och lämna in på återvinning någonstans. Man har ju tre androider numera och det räcker mer än väl samt ett gammalt Option 505 Telia mobilt bredbandsmodem som man kan använda till laptop när behov finns. Oftast använder man det som underhåll då man lätt blir bortskämd med fibers 100 megabit/sekund. Det är trots allt ett hyggligt snabbt modem och fungerar alldeles utmärkt med bra signalstyrka och allt. Så är det.

Jodå det känns bättre i axeln idag även om vissa rörelser äventyrar smärtan men några smärtstillande tar man inte och anti inflammatoriska har man inte tryckt i sig heller utan väntar hellre ut och gynnar den läkande processen. Ryggen känns okej så måndag kanske man kan återgå till jobbet och prova sig fram med diverse hjälpmedel som finns vilka man sällan eller aldrig haft tid att nyttja. Därmed blir kropp och knopp lidande. Storm igår och regn och rusk idag. Plusgrader mellan 5-15 vilket är bra, då kanske semester blir hyfsat ändå.

1 kommentar:

  1. Aftonhorans skitskallars idiotsvammel läser man lika mycket som man äter sopor från soptunnor! Hellre avpixlat, fria tider med flera för de är intressanta. Aftonhoran läser man endast nyheter ej politiska för de är och förblir av idiotskallarna vinklade! Så är det med det.

    SvaraRadera