söndag 12 juni 2016

Söndag 12 Juni

Ja idag har man inte hunnit med så mycket motför igår. Då hann man både duscha, hämta ett paket och en bekants kalas. Paketets innehåll var kläder och skor när de gamla skorna absolut rämnade förra helgen och att man aldrig köpt några nya sedan början på 2000 så var det inte märkvärdigt alls. Det enda man behöll från de gamla var skosnörena som var och är otroligt starka!!! Man är ingen märkesmänniska utan ser vad som håller och inte håller. Det som blev beställt var ytterst nödvändigt. Man förvånas hur fort tiden går när man tycker att det inte var länge sedan man köpte ditt och nyligen köpte datt och sedan visar det sig  (om kvittot finns kvar ) att det var tre år sedan och annat åtta år sedan...häpnadsväckande!

Kepsar blev två stycken fastän man vet att det skulle ha varit fyra men det får räcka än så länge. Ett par skor av sport modell samt 10-15 par sockar och strumpor då det säkert är 3-4 år sedan man köpte på marknadsdagarna det oftast går hål på dem antingen nöts de eller så har man för långa och skarpa tånaglar som "skär" hål på dem. Fick av mamma en härligt underbar T-shirt i lämplig kulör och trots att man inte gillar knappar så går det rätt bra att ha den ändå. Ja, förr handlade man aldrig kläder själv utan föräldrar såg till om det men tids nog har man mognat och intressen har växlat från besvikelsers meningslösa föremål som varit nyhetens behag men oftast gått sönder till att handla kläder och hushållsartiklar och det är utmärkt när man så gör för då blir det vad man själv vill ha och storlekar som passar.

2 kommentarer:

  1. Vädermässigt ser det ut som att de svala graderna håller i sig vilket är vara positivt då det kan innebära att semestern efter arbetshelg i midsommar infaller. Det bör inte bli någon "sommaren 1998" som helt regnade bort med start efter midsommaren. Den som lever får se.

    SvaraRadera
  2. Appar i en dator? Allvarligt? Idiotiskt! Dessutom sämsta tänkbara blåtandssystem.

    SvaraRadera