måndag 6 juni 2016

Nationaldagen 6 Juni

Ja då var man framme vid nationaldagen 6 Juni 2016 och allt möjligt kan hända och sker. Människor från alla länder dansar och ler...nja, kanske inte över hela riket men idag kan man njuta av flaggan utan att förtryck och det missbrukade uttrycket behöver bli ut skriket och det är bra denna dag som bäst i norr som syd i öst och väst. Du goda du fria härliga Sverige land.

2 kommentarer:

  1. Det är mer sällan man känner sig lite glad när man läser tidningar men nu känns det givande. Willys kommer att skänka livsmedel till svenskar som har det svårt, helt fantastiskt äntligen sker det bra i samhället som gynnar missbrukare och andra som av olika skäl och anledningar knappt har ett öre på fickan. Till skillnad från andra kända butiker som fjäskar och fjantar för idiot ideologisterna och deras tomma betongkranier! Nä, etniska svenskar har aldrig varit i närheten av de groteska dårar som kräver all lyx och sedan kommer att slakta givare och hela svenska befolkningen inklusive politiker och tjänstemän. Man känner sig stolt att jobba som Skurmaskinist där för visst har man undrat över allt svinn i form av brödlängder och mycket annat som kastas när det inte går att sälja vad som händer med det. Nu vet man att det kommer att bli drägligare tillvaro för många och de flesta.

    SvaraRadera
  2. Ytterligare en lugn dag på jobbet, det har så blivit och det kan ju vara nyttigt att inte varje dag hänger på minuten som det gjorde förra året. Nu är man nyrik då skatteåterbäring finns på kontot. En del kommer att gå åt men en fin slant finns kvar. Ja, det som "går åt" gynnar resor till och från jobbet samt privat i konfektionsväg så allt är bra och snart får man stämpla ut och åka hem. Skönt.

    SvaraRadera