lördag 25 juni 2016

Midsommardagen

Bilder säger ofta mycket mer än ord mening spalter stycken och kapitel. Goda tankar är per automatik bilden under. Fann något nostalgiskt i förrådet när man förberedde utrymme för transportvagnen. Den är inte stor man fick den när affären fanns för cirka 36 år sedan. En kombinerad klädborste och spegel och på framsidan affärens namn  (några bokstäver tyvärr bortskrapade) och locket på baksidan tyvärr borta men den funkar ännu! Härligt ljuvliga ledighet.

Så borde kvittot se ut. Gratis resor till och från jobbet men tyvärr är verkligheten en helt annan och det suger. Tack och lov! Har man ett fordon som man kan använda när man vill vilket man gör och det är väsentlig skillnad från de som tvingas ta bussen som enda resemedel och ibland släpa matkassar, tavlor, hyllor mm till och från hållplatser. Det slipper man.

1 kommentar:

  1. Härligt väder denna dag 26 juni 2016! I somliga trapphus känns det påtagligt kvavt och hos somliga står luften stilla i bostaden. Man är lyckligt lottad att bestämma v a r t man ställer och förvarar föremål och en kalluftsfläkt i varje rum är ju ett måste såna här dagar! Det har man en i köket, en i vardagsrummet och en golvfläkt i sovrummet - underbart!!! Sitter för närvarande ute på en skön balkong lagom i skuggan och bara tar det lugnt. Samhället är lugnt och inget märkvärdigt händer precis som det ska vara.

    SvaraRadera