torsdag 9 juni 2016

Inte bra rehabilitering

Ja då var man hemma igen. Pga smärta i höger axel och ryggen. Ja, igår rensade man en pall med blandat gods på kort tid sedan var man oförsiktig med ett par tunga lådor samt dumjävla Ultrabuss chaufför som aldrig dök upp på avsatt tid och till råga på allt stormade det! Smorde in axeln och la sig och sova men smärtan avtog inte helt därför var det bara att ringa och sjukskriva sig. Eländes elände! När man ofrivilligt tvingades vänta i 40 minuter blev det lite lätt middag och en trevlig tidning. Jo, den serietidningen är bra och lockar till skratt ibland. Väl hemma blev det lite mer lätt middag sedan smorde in axeln som sagt och slocknade. Som tur är blir det inte lika katastrofalt som tidigare men det känns ändå av främst i kroppen.

Ljusslingor i köket och sovrummet i korrekta färger för förbättring av hälsan och gynnar en mysig kväll samt förstärker psykisk hälsa. Man märker stor skillnad när man har på saltstenslampan och mysbelysning samt slingorna och när man inte har tid för dessa. Sinnen och kroppen förblir trött, seg och markant oskarpt! Lämplig belysning gör allt.

1 kommentar:

  1. Ingen relation till ovan inlägg. Det är makabert vilken idiotvärld som det utvecklats eller kanske invecklats till! Avförings media (Aftonhoran) försöker med alla medel att skydda och beskydda sina vakuum skallar och jubelidiot ett fortsätter på samma nivå. Dags att avsätta allesammans och bygga en uppsjö armerade betongvalv och spärra in dem alla i. Alla har dom fel mer fel och mest fel!!! De försätter landet sakta men målmedvetet i total avgrund. Lagar och regler är undantagna dem. Nej, ett tredje världskrig stundar runt hörnet och inbördeskrig i landet som sluppit på flera hundra år.

    SvaraRadera