torsdag 30 juni 2016

Mera vägarbeten...och själv!

God morgon!

Missade uppdatering igår när man åkte längs med E12 mot Bjurholmshållet. Innan Långsjö skylten är det vägarbete och antagligen kan det hålla på en tid framöver så den som har bråttom kan återvända till Bjurholm och ta annan väg  (ifall du kommer från orten). Lite ovanligt att de tagit h e l a vägen alltså bägge körfälten och gjort en rundning på höger sida från Bjurholm räknat, men så är det.

Läste om något band  (ja inte kassett) som har en spelning på ett ställe i sommar och släpper ett album. Ja, man gör då ingen ansats att besöka något speciellt i sommar och spelar ingenstans alls i sommar även om man har material nog för att dra igång något mastodont och har tidigare gjort egna album av vad som blivit upptaget på den lilla Boss micro BR mini studio prylen vilka endast var och är minnesupptagningar för eventuella framtida bruk. Kanske man förbrukar tid genom att inte förverkligar att åka ut och spela men tyvärr lever vi i en värld där ens musik inte platsar in och inte uppskattas. Vilket man upptäckt när man laddat upp på internet. Det dröjer inte länge innan man är femma nolla dessutom.

Det var allt för denna gång.

1 kommentar:

  1. Mass for the purity of your souls closet junk 1, 2, 3
    Dewberry, ?, ?, end of two-line recordings
    One among all the years...
    Never 2 late 4 a public delivery...
    Some generations are the losers...

    Några titlar från 10-15 egen producerade CD skivor. CD-R skivor har man bränt sedan juni år 2000. Allra först ut var med en inspelningsbar CD spelare vars skivor var "audio recordable CD" därefter ordinarie CD-R skivor i brännare på dator. Vinyl skivor har kopierats till ibland kassett band ibland direkt överförts till CD-R. Numera blir det sällan man bränner något alls, det var inte nyhetens behag men för cirka 15 år sedan gick en del dagar av semestern åt till att "arkivera" all musik man hade på den dåvarande datorn. Det var ju en väldig tur för i september det året lade hårddisken av! En äldre dator man låtit "fixa" gick varm under dessa dagar då man köpte "Hub" och nätverkskablar och så småningom lyckades upprätta ett "lokalt nätverk" helt utan något internet!!!

    Man skickade filmappar från nya datorn till gamla och när den var full fick man lov att bränna ner till CD-R skivor och därefter "tömma" bort för att kunna fylla på nytt. Den nya datorns hårddisk var på 30GB medan den gamla hade en på 8GB och bara musik var på 11 så det blev en hel del tid men det var det värt.

    SvaraRadera