måndag 27 juni 2016

Semester härligt!

God morgon!

Idag kan man säga det med hjärtlig känsla och djup. Livet leker och det mesta är frid och fröjd. Man förväntar sig inget och bäst är ju det. Fyra veckors göra vad man vill när man vill och dessutom saknas inte kapital som det gjort nästan jämt tidigare år. Beslut är fattade och ingen ånger känns så är livet när inget står i lågor eller annat förbränns.

Råd&Rön blir fortsatt prenumeration på då den är givande och intressant läsning samt främst granskande och upplyser konsumenter och varnar för bluff och båg vilket gör klar skillnad mot annan literatur  som gjorde sig aktuell för flera år sedan men därefter har förfallit och är idag ingen efterlängtad läsning alls! Nya Tider blir nog också fortsatt prenumeration på då den innehåller källfakta helt utan hyckleri och politiska vinklar som system media gör. Dessutom är den utmärkt då det inte enbart är artiklar om händelser i Sverige och övriga världen utan även historiska händelser, insändare, debatt och bra recept på maträtter, efterrätter och nyttiga måltider samt bakverk. Väldigt varierad veckotidning. Sedan finns ju alltid en uppsjö av eventuellt intressanta tidningar att köpa lösnummer av för att, ifall man finner dem hållbara, prenumerera på dem. Så Psykisk Hälsa var lösnummer man köpte i handeln och de finns kvar i samlingen ännu. Modern Psykologi däremot har man skänkt bort och den var bra i början men med politiska flängdheter och drogliberalism är det tack och hej! Den får fortsätta utan att man själv är med. På sina villovägar och skiljespår.

Väl mött! I verkligheten bortom avfall, filurer, mumrikar, figurer och miffon.

1 kommentar:

  1. Fiskar fulare än få som aldrig kommer ner i ens akvarier och ingen uppmärksamhet på djuraffären är ciklider, gurami, scalarer och liknande! Nej då är man hellre utan för de som gillar dessa får så göra men de är lika "vackra" som pirayor. Dessutom kräver dessa betydligt större yta än de man har.

    SvaraRadera