lördag 18 juni 2016

Knepiga typer...

Så hade man gjort lördag på jobbet. Muppar tycks växa som ogräs, det såg man tidigare och även nu. Sedan dök en upp som man därefter aldrig såg till. Nåja, man sköter de uppgifter man är ålagd och när tid finns tar man itu med extra uppgifter på egen hand.

2 kommentarer:

  1. Imorgon kan det bli vad man hade för avsikt idag men viktigare var tvunget att göras och vad var då det? Jo, höger torkarblad på bilen lossnade när man skulle från jobbet och man tejpade provisoriskt vilket höll en bit men väl hemma blev det att ta loss det. Hållaren var trasig och det har den varit rätt länge så man superlimmade den och sedan blev det silvertejp. Det blir att byta torkarblad eller finna hållare som passar. Väderhelvetet var sämsta tänkbara denna helg och det är deras fel! Man skulle byggt en atombomb och sprängt denna planet så full av avfall (idioter) och ohyra.

    SvaraRadera
  2. Märkligt, i fredags när man kom till jobbet fick samsungen mindre frispel. Dels hade den slagit av sig själv sedan dök symbolen för hörlurar upp och den blinkade till medan LG'n visade inga tecken på påverkan av regnet vilket antagligen var orsaken till samsungens märkliga uppträdande. Nåja, bägge funkar och det är det väsentliga.

    SvaraRadera