torsdag 23 juni 2016

Hellre idag än imorgon

Svårt att sätta en rubrik. Åkte till schtan för tobaken började sina. Handlade det man behövde även på djuraffären blev väl det minsta man handlat där men så kan det ju bli ibland. Åkte över till Jula och köpte transportvagnen så det ska bli intressant att se ifall den får plats i förrådet. En bordsfläkt till köket är aldrig fel sedan blev det lunch.

UPPDATERING

Så blev man klar med montering av transportvagnen, tog tid men vem är man att ge upp trots värk i kroppen och leder? Nä envishet är inte alla förunnat och tack vare den löser man väldigt många olikartade problem. Sedan får man se när justeringar blir av. Tacka fan för att nånting skulle vara trasigt! Bordsfläkten glappade i fästet men funkar utmärkt och är ett turbo blås utan dess like! Inte ids man åka ner bara för det då övriga fläkten funkar förträffligt.

1 kommentar:

  1. Det tog ett par timmar att montera transportvagnen och ett tag funderade man på att ta ner den i lokalen då det är gott om utrymme och bord där vilket hade underlättat det hela men envis som man är genomförde man det i lägenheten. Hade otrolig värk i muskler och leder precis som förra året när man stressade på jobbet för att hinna lappa ihop allt som skulle ut. Det känns dock utmärkt dels för att man monterat åt sig själv dels för att det inte är frekvent återkommande utan gällde igår samt att man är ledig och fri och jodå vagnen fick plats i förrådet trots allt man har förutom den. Kom på att man kan ju använda den som cykelvagn när man ska och handla då man kan lasta åtminstone 2-3 matkassar i den men främst är den avsedd för det man behöver vid däckskifte på bilen vilket var avsikt att man köpte den. Näpp, tajm för en mums mums frukost och en kopp kaffe det är hög tid nu.

    SvaraRadera