tisdag 28 juni 2016

Märkliga idéer på gamla dar...

Så kan man se det. Hur som helst har man alltid burit kläder från barnsben till vuxen ålder. Mamma har alltid handlat kläder åt en även i vuxen ålder. Detta pga att man haft intressen där kläder aldrig funnits med och att man helt enkelt(?) inte haft råd ekonomiskt. Efter värnplikten blev det bekvämt med "mjukis material" och det har följt i cirka 25 år vilket gjort att man tröttnat i överkant på dels enbart svart eller lila och även om det är bekvämt desformerar dessa mjukis plagg kroppen och det kan aldrig vara nyttigt eller på något sätt bra! Därför är det bra att få tag på kläder och i detta fall byxor så att man har annat än bara mjukis plagg. Fick även tag på två T-shirts och ett gratis! Sko hjälpmedel. Så förvånade lär omgivning bli och även familj och det kan uttryckas hellre sent än aldrig. Det ska kännas bekvämt att bära kläder samtidigt ska det kännas skönt att byta till något lättsamt. Den känslan har man saknat.

Väl mött! I tygernas värld.

2 kommentarer:

  1. Ja, det må man säga att man inte visste. Vad? Att sko hjälpmedel man fick är tillverkad i rostfritt stål vilket gjorde att det kändes stadigt och robust. I förpackningen medföljer vård och skötsel anvisningar. Tack och lov har man en del som behövs, medel kan kanske beställas, men den var och är synnerligen robust och det var anledningen att man ville ha en samt att det sliter mindre på skor man använder. Naturligtvis genomförs skovård då man har eller hade svårt att hitta skor i rätt storlek. Bra och användbara skor vårdas ömt!

    Trist men samtidigt väntat attentatet i Istanbul. Mördarsekten har radikaliserade utspridda nästan överallt i världen och en ringa del i kärnan eller basen. För de som inte är paralyserade och skitsnackande som antistatsministern och mb journalister samt hela vänsterextremist mobben zoo (Sverige ) har problemfritt räknat ut det! Attentaten kommer allt närmare fosterlandet och det enda idioter (politiker) och övriga sk makthavare gör är att låta dem härja fritt och förneka all sanning till förmån för det övergudomliga och planetens allra heligaste - kapitalet! minimaliserad volym människor betyder kort och sammanfattat allt kapital till de överlevande. Rätt strategi är att spara en viss mängd som är starka nog att fortsätta arbeta och är reproduktiva så har planeten en helt ny befolkning inom ett par hundra år. Skrämmande kanske men ofrånkomlig teori.

    SvaraRadera
  2. Casa Moda är ett märke som funnits bra länge. Märken på jeans man minns var Wrangler, Lee, La paz, Denim. Gul och blå var nåt märke och jeans var ett måste på 70 & 80 talet! Sedan kom bomullsbyxor i alla möjliga kulörer och valörer men aldrig något så fult och opraktiskt som 90 talets Gällivare häng jeans som till viss del används av slashasar och framtidslösa miffon med munkjackor som tyvärr i många fall är inblandade i oprovocerade attacker och våld. Pga somliga dårar blev 2000 talet värre än det skulle ha blivit.

    SvaraRadera