torsdag 2 februari 2017

Bemärkelsedagar...

Som den impuls människa man är blev det en resa till stan och inköp av en platta med tillbehör. Man har provat sig fram lite försiktigt. Tillbehör blev penna som håller skärmen ren och repfri, rengöringsmedel för den och andra digitala prylar man och ett micro SD kort. Det får ta den tid som behövs att komma underfund med hur allt fungerar i den. Har man haft 6-7 stationära datorer, en laptop och 3-4 androider lär denna platta inte ta alltför lång tid att lära sig. Även om spel är avsky finns ju alltid annat som kan vara intressant. Blir en lärorik och intressant tid framöver. Det är bra substitut när arbetet inte ger varken utbildning eller utveckling, stimulans eller tillfredsställelse. Då får man försöka ordna egna föremål som utvecklar, stimulerar och tillfredsställer.

2 kommentarer:

  1. Nästa pryl blir nog en blåtands snäcka eller bluetooth som man kan ha till mobilen. Finns de inte kvar blir det att söka vidare eller vänta tills rätt tillfälle dyker upp men för närvarande gäller den befintliga läsplattan.

    SvaraRadera
  2. Vette la fan om man handlar mer på rövhålet man köpte plattan. Verkar vara ett satans jätteföretag och såna bojkottar man när idiot regler finns för att skriva en enkel rekommendation!!! Morons. Nä hoppas den håller även om besvikelsen är att skiten inte funkar internet endast trådlöst nätverk och vem fan har sån skit!?!? Nicht me! Nåja, det blir nog bra till slut.

    SvaraRadera