fredag 24 februari 2017

Veckan slut

Nästan. Jobbar i helgen och då är det bra om bilen funkar. Har väntat ett tag på att få tag på starthjälp så att man slipper förra helgens incident. Väger inte så tungt som man förväntat sig. Ska bli intressant att se hur den fungerar. Köpte lite fika och tobak också. Med den lilla lär man knappast bli stående.

2 kommentarer:

  1. Än tycks bilbatteriet funka så då får Hamron följa med. Alltid kan den komma till någon nytta framöver. Åkte till Godishuset och handlade tobak så nu lär man klara sig kommande månad. Samtidigt var man in på djuraffären och köpte en elefantsnigel gul och tre lämpliga växter till 10 liters karet. Handlade dessutom det väsentliga på "helgjobbet" så klarar man sig ett tag. Köpte starthjälp igår och tänkte köpa en batteridriven snöslunga men sista exet var inte komplett med batteri och laddare så då fick det vara.

    SvaraRadera
  2. Starthjälp batteriet när lampan gått från röd till grön efter cirka 12 timmar mätte 12,96 volt och spänningsomvandlare till 194W. Satte det på "laddning" alldeles nyss så man får väl se ifall det uppnår 200W efter ytterligare cirka 12 timmar eller stannar på 194W och 12,96 volt. Har dock inte använt den ännu. Ska bli intressant när det blir dags. Ska vara försedd med överladdningsskydd enligt bruksanvisningen.

    SvaraRadera